Goede informatie bij aankoop product.

Goede informatie bij aankoop product

Snel en probleemloos

Zoals het hoort: makkelijk en snel

Uitgebreide omschrijving van het product, goede prijs en snelle levering

Duco mechanische ventilatie box gekocht. De omschrijving op de website maakte de keuze gemakkelijker. De bestelling was binnen 24h geleverd aan huis. De Duco box was zeer eenvoudig te installeren. Was ik miste op de website aan informatie was de mogelijkheid van het product om deze in 10 verschillende voorgeprogrammeerde settings te installeren, om zo de druk en luchtstroom bij de inhoud van je huis te matchen.

Goede prijs, snel geleverd, ook goede service

De gebruiksaanwijzing voor het aansluiten was voor mij niet helemaal duidelijk. Telefonisch ben ik toen goed geholpen.

Meteen het juiste product.

Zeer snelle levering

Prijs/kwaliteit is goed en levering is super snel.

Duidelijke website en niet duur.

Was zelf naar de bekende bouwmarkten geweest, en daar lagen de prijzen stukken hoger als hier op hun site. S’ middags besteld volgende dag binnen op de afgesproken tijd. En daarbij veel meer keuze als bij de grote bouwmarkten.

Prima service, snelle levering

Alles prima in orde

Alles keurig in orde ben tevreden

Alles verloopt vlot en correct

Alles verloopt vlot en correct

Snel en uitgebreid

Veel keuze in artikelen, scherpe prijzen en vlotte verzending. Meerdere bestellingen gedaan.

Snelle levering, prima product

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, handleiding digitaal in de mail.

Perfecte service en snel geleverd!

Producten waren goed verpakt en snel geleverd. Gelijk gemonteerd en het voldoet aan alle eisen. Kijkend naar de concurrenten via internet veel waar voor je geld

Prima geholpen

Verkeerd geleverd ,maar snel opgelost

Makkelijk besteld, snelle levering

Positief

Snelle levering, goed product

Mijn bestelde terugslag klep werd snel geleverd, deze kon ik dezelfde nog monteren en werkt prima

uitstekende service

Helaas had ik de verkeerde maat besteld maar op de website van Ventilatieshop staat duidelijk hoe je je pakket terug kunt sturen. Label printen en afgeven, binnen 3 dagen netjes een mailtje dat het paket ontvangen is. Dat noem ik uitstekende service!

Top bedrijf

Uitstekende service, ruime keuze, behulpzaam en snelle levering!!

Perfect.

Snel en goed!

Op zoek naar een identieke vervanger voor mijn design toilet ventilator, vond ik hem o.a. bij de ventilatieshop. De ventilatieshop had met afstand de beste prijs en de levering was razendsnel. Compliment

Ventilatieshop is prima, product mag beter

De levering van de ventilator was prima. Lekker snel en god afgehandeld. Her product was wat minder qua kwaliteit. Onderdelen passen namelijk pas nadat deze met tape zijn vastgezet

Uitstekend product en snelle levering

Duidelijke info op site. Product voldoet aan wensen. Snelle levering,

Product geretourneerd bedrag niet volledig rerour

Product geretourneerd en zou met schade geretourneerd zijn. Daar ik eigen- en spullen van anderen altijd met zorg behandel gevraagd om wat voor schade dat zou gaan en of daar een foto van kon worden gedeeld. Na telefonisch contact Geen reactie meer gehad, wel 50% in mindering gebracht op de credit factuur. Het gaat om een klein bedrag maar een groot principe!

Prima shop

Prima service en goede kwaliteit spullen

Geen verdere opmerkingen

21 Boylestraat C