Ben zeer ontevreden

Ik dacht een dakdoorvoer tekomen met een aansluiting (buis ) van 90 mm na levering is deze buis meer als 100 mm ik heb contact gehad met jullie maar helaas geen oplossing kunnen vinden. Oorzaak van deze foute aankoop zou bij mij liggen lees je op de site waar deze doorvoer aan moet voldoen krijg je een zin waar een zinsneden is gebruikt welke mij de das heeft omgedaan. Jullie in iedergeval bedankt voor de hulp na constatering dat het deel o bruikbaar is voor mij .bij bestellingen in de toekomst zoek ik zeker een andere leverancier

Super goed product en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering en product was makkelijk te installeren met duidelijke handleiding

Prima ventilator.

Ventilator besteld voor de badkamer. Mooi design, goede prijs en zeer stil. Ook snel geleverd, dus helemaal tevreden.

Keurige duidelijke website en communicatie

De communicatie is zeer goed geregeld en het assortiment ruim.

snel ,netjes en prima

echt binnen een dag binnen en passend . eenvoudig te bestellen.

Snelle levering prima ventilator

Snelle levering prima ventilator.

goede prijs, snel geleverd

ventilatiekanalen en koppelstukken snel geleverd, goede site.

Besteld en beantwoord

Na het bestellen op de website spullen relatief snel in huis. Had aleen niet goed opgelet ivm de kleur, als je zwart besteld verwacht je compleet zwart en niet wit basis element en zwarte afdek kap. Na een mailtje voor info en of ruilen ruilen mogelijk was, dit was niet mogelijk ze voeren enkel basis element wit en afdek kap diversen kleuren. Achteraf staat het prima en valt het niet op. Nu in gemonteerde staat denk ik zelfs dat volledig zwart erg raar had gestaan.

snel, op tijd, prima prijs/kwaliteit

snel, op tijd, prima prijs/kwaliteit

snel geleverd

goede levering en snel

Prima product , prima service

Prima product, prima service

Makkelijk snel en goedkoop

Makkelijk snel goedkoop, en alles op voorraad.

Snel en doeltreffend

Bestelling verliep eenvoudig en werd, als aangegeven, de volgende dag bezorgd.

Volle tevredenheid

Ben tevreden

Prima ervaring!

Snel kunnen vinden wat ik zocht op de site en zeer snel bezorgd.

Ben tevreden

Goede communicatie betreft de orderbevestiging en snelle levering

Nette prijzen en zeer vlugge service

Gevelrooster van RVS bevalt prima en werd snel geleverd

Good quick service

I don't know what I can add. Two pipes and 3 fittings. Plastic. Good quality quick delivery. the price is moderate

Top shop

Duidelijke webshop, snel verzonden en netjes verpakt. Ook aan de telefoon keurig geholpen. Kortom Top shop!

Zocht een specifiek onderdeel en vond op de website tekening met alle maten. Snel geleverd en keurig verpakt.

Veel keus, goede prijzen. Bestellen ging makkelijk en snel. Bezorgen verliep ook goed.

Denken met je mee

Leveren snel en tegen eerlijke prijzen. Mijn favoriete leverancier!

Goede hulp, meedenken over de situatie en tips geven

Ik werd goed geholpen, en er werd geluisterd naar mijn vragen. Ook word er goed meegedacht over oplossingen.

Snelle levering.

21 Boylestraat C