Prima bedrijf netjes snel geleverd

Duidelijke informatie en snelle levering

Fijne webshop. Alles wat nodig is op het gebied van ventilatie is beschikbaar.

Snelle en accurate levering.

Zoals beloofd op de website, de volgende dag in huis en met een duidelijke installatie instructie.

Goede service, prima uitleg, scherpe prijzen.

Na eerst in de webshop besteld te hebben, dezelfde service bij het spontaan langs gaan.

De bestelde ventilator werd netjes op tijd geleverd en was goed verpakt.

Gelukkig kon het zelfde model ventilator geleverd worden. Hierdoor was het geen enkel probleem om de oude te vervangen. Op sommige punten is het product zelfs verbeterd.

Geen gezeur, gewoon verantwoordelijkheid genomen.

Wel even zoeken hoe je moest handelen bij een garantieaanvraag

Duidelijke website en supersnel geleverd

Alles klopt. Duidelijke site, concurrerende prijzen en supersnel geleverd. Bedrijf komt mij als zeer betrouwbaar over. Keurig zoals het hoort! Ik heb nog meer nodig binnenkort zoals afzuigventilators en kanalen, dus geen twijfel waar ik ga bestellen.

Zeer tevreden over de levering.

Zeer tevreden over de snelle levering. Onderdelen waren goed verpakt. 1 minpuntje, de 45 gradenbocht 150 mm, was in verhouding duurder en anders van kleur.

Snel en goed

Bestelde artikelen voldoen volledig aan mijn verwachting. Binnen 2 dagen geleverd. Keurig!!!

Top kwaliteit goederen en snelle levering

Zeer tevreden met de geleverde goederen van Ventilatieshop.com Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Prima producten

Alles past en ontvangen zoals omschreven. Snelle levering en degelijk verpakt.

Correcte snelle levering maar te veel verpakkingsmateriaal.

Dit vak veroorzaakt ergernis!

Vliegensvlug geleverd en alles naar wens.

Smorgens voor 12 uur besteld en smiddags al in huis. Goed verpakt en alles is aanwezig. Goed geregeld!

producten voldeden volledig aan de verwachting. verpakking afgestemd op de producten en geen onnodig verpakkingsmateriaal.

suppersnelle levering

zocht een langere afvoerslang voor mijn mobiele airco.smorgens besteld en de volgende dag al in huis .voor de warmte begon.

Snelle levering, goed product

Ik heb een spirobuis als.verlemgstuk van de schoorsteen van mijn bbq gelocjt, supersnelle levering en goede kwaliteit spirobuis

is erg goed

overzichtelijk en snel goed geregeld

Goede website

Product kwalitatief prima

Snel handig niet te duur

Snelle levering goede prijs kwaliteit is goed

Mooie prijs en snelle levering

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering.

Vanaf het opzoeken op de computer en dan van de bestelling tot het omtvangen is geweldig verzorgd.

In een zinnetje geweldig. Dank voor een ieder die met mijn bestelling is bezig geweest, niet te vergeten de bezorgen van Post.NL

Nette afhandeling van probleem

Ik had een rooster besteld waarvan de lak bij het verzenden beschadigd is geraakt. Zonder kosten heb ik het rooster kunnen terugsturen en heb later ik een onbeschadigd exemplaar ontvangen.

Goede webshop,gemakkelijk bestellen,en zeer vlotte levering!

Snelle levering en goede service

Na intern foutje zonder gezeur gelijk de volgende dag nieuw ontvangen. Top

Super snelle levering

Het zoeken in de site kan nog wel wat verbeterd worden. Voor de rest goed te vreden. Het zou goed zijn als jullie een lijm zouden aanbieden om de aerfoam epe te lijmen. Ik had wat rare knikken nodig en heb die zelf gemaakt. Lijm testen gedaan. Met wurth fixit power high tack ging dit uitstekend.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM