Prima product uiteraard:)

Kan ook weinig mis mee zijn, zijn slechts 2 M8 stokbouten. Alleen de verpakking kan veel beter: zat namelijk in een erg "grote" doos terwijl het gemakkelijk in een envelop kon en dus een brievenbuspakket zou zijn, ook nog goedkoper!

Alles gegaan zoals vermeld op de site

Voor 12 besteld, zelfde dag in huis klopt.

Super snelle levering!! Product voldoet volledig conform info website.

Grandioos

Ventilator kapot dus een nieuwe besteld en deze was snel binnen de kapotte ventilator de de nieuwe ventilator vervangen en alles werkt weer zoals we gewent waren.

Snelle goede service!

Website werkt goed, producten goed verpakt. Retour service goed. Goed geregeld!

De site is uitsteken Levering snel en acuraat

Redelijk

Ventilatie product goed past niet op bij bestelde touwtje. Dit word wel aangegeven op de site dat het goed past.

Makkelijk en altijd klopt het.

Erg makkelijk om te bestellen en prima leveringen.

perfecte winkel

Mijn ervaring met Ventilatieshop is: ruim aanbod en snelle levering

Snel geleverd, goed assortiment

makkelijk op de site te bestellen en betalen

ik vond het over het algemeen fijn om te bestellen bij jullie, duidelijk en makkelijk ook om te betalen

Goede en snelle levering

Gewoon goed.

Goede en snelle website

Eenvoudig een bestelling te plaatsen en snel geleverd

Snel en doeltreffend. Alleen een enorme verpakking voor een klein ding.

Gebeld met Ventilatieshop.nl Prima advies voor aanschaf terugslagklep voor afzuigkap en bijbehorend verloop..

Behulpzaam en betrouwbaar adres

Nadat onze ventilator keurig op tijd geleverd was besloten we om een tweede aan te schaffen. Dat moest er één worden zonder inbouwdiepte, dus vroegen we telefonisch advies. Dat was uitermate deskundig en een paar minuten later hadden we een link naar de juiste keuze. Uitstekende, adequate en vriendelijke benadering. Zeer aan te bevelen firma.

Alles klopte, vanaf de bestelling tot het leveren

Zeer snelle levering!

In de ochtend een bestelling geplaatst die dezelfde dag nog tussen 5 en 7 afgeleverd werd. Helemaal top.

geweldige shop

geweldige shop met heel goede service ik had het vor 12 uur besteld en het is dezelfde dag nog geleverd fantastisch

Alles prima geregeld

Alles duidelijk en helder op de website en keurig nog de zelfde dag bezorgd.

Goed product voor lage prijs.

prima service

prima service

Prima service, snelle levering.

Ruime keuze, goede toelichting op de website over de verschillende producten en na bestelling snelle levering.

Goede site, goede producten en echt goede bezorgmaatschappij!

Goede site, goede producten en echt goede bezorgmaatschappij!

Snelle levering en goed verpakt

Dit was de 2e bestelling en weer correct afgehandeld

21 Boylestraat C