Snelle levering van een goed product

Het geleverde apparaat voldoet aan de verwachting. Het instellen van de tijdschakelaar kost wat moeite.

Top geleverd.

Eenvoudige en overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden/ te bestellen. Snelle levering en goed verpakt.

Plug en play

Eenvoudig te monteren, en lekker stil

Product niet ontvangen

Product besteld en na 9 dagen nog niets ontvangen, dus het verhaal van 24uur levering? Gelieve te annuleren Geen goede ervaring

Top reclamatieservice

Bij bestelling was van ventilatiekokers was verkeerde handzender meegeleverd. Kan gebeuren. Melding van gemaakt en via same-dat-delivery de juiste handzender alsnog ontvangen. Top!

Snel, volledig en goed

Breed volledig assortiment, voor mijn klus one stop shopping. Ideaal.

Slecht

Slecht bij mn ventilator had ik een mof nodig waar een buis van 100mm in kan krijg ik een mof die zelf 100 mm is.

goede service

volgens afspraak volgende dag bezorgd , prima

Had per ongeluk verkeerde kleur besteld, maar snel omgeruild en snel geld terug. Prima afwikkeling.

Slecht

Niet op tijd geleverd

Snel geleverd zonder mankementen

Inmiddels al een tweede bestelling bij Ventilatieshop. De bestelling werd wederom snel en zonder problemen geleverd. Ik ben tevreden.

Zeer snel geleverd en top plus

De bestelling was snel binnen en naar behoren

Formidabel

Vlotte levering tegen een goede prijs. Kwaliteit van de goederen is goed.

Goede kwaliteit

De geleverde artikelen zijn van goede kwaliteit geen licht spul maar degelijk

Goede service en alles top!

Ik had een nieuw ventilatierooster nodig en kreeg het de dag na de bestelling al in huis. Het past perfect en uitstekende kwaliteit! Deze winkel is een echte aanrader!

Snelle levering en goede service

Bestellen gaat supper snel. En heel veel keuze op lever methoden Goede materialen, had allemaal plafond ventielen besteld, goed en deugelijk mayeriaal. Top bedrijf. :) :) :)

Betouwbaar adres, goede producten

Heb bij ventilatieshop.com 2 keer een ventilatieventiel besteld, en die zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit! De bestelling ging eenvoudig, de levering was zeer snel, en het product zat goed verpakt. Hier kom ik heel graag terug.

makkelijk bestellen en snelle levering

bestelling ging makkelijk en volgende dag geleverd. uitstekend

Top producten

Rvs luchtventielen tegen gunstige prijzen en kwalitatief zeer goed.

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen

Buisventilator besteld, niet binnen de beloofde levertijd binnen maar een dagje later. Product voldoet aan de beschrijving, kortom prima.

werk goed

makkelijk de instaleren

Snelle levering en duidelijke website

Makkelijke site, producten snel gevonden en snelle levering

Prima product en communicatie

Mooi product. Het product werd iets later geleverd, maar dit werd gecommuniceerd.

prima service

bestelling liep niet helemaal lekker , maar prima opgelost.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM