Op advies van ventilatie shop een custom made ventilatieschuif gekocht voor >EUR 100,-. Blijkt bij levering slechts één deel inde gewenste kleur gemaakt, waardoor het geheel er alsnog niet uitziet, terwijl ik dat expliciet gevraagd had. Bij contact hierover geen enkel vorm van clementie if verantwoordelijkheid, omdat ik niet wist welke medewerker ik gesproken had!? ...alsof ze dat boeit en alsof ze dat dan niet uit hun systeem kunnen halen. Ze hadden op z'n minst de winstmarge kunnen terugstorten, maar zelfs dat bleek teveel gevraagd. Bijzonder triest en niet klantgericht. Groet, Frank
Beste Frank, Wij begrijpen dat dit een lastige kwestie is. Echter zijn wij vanaf het begin bekend met het feit dat het draaimechanisme van dit rooster niet de gekozen kleur gespoten wordt. Daarnaast heeft u dit ook op de afbeelding kunnen zien nadat u de gekozen kleur heeft geselecteerd. Het rooster op de afbeelding kleurt namelijk mee met de keuzes die u maakt. Ook de maatvoering laat hij op die manier zien. Bij het bestellen van een maatwerk rooster moet u ook altijd akkoord gaan met het feit dat dit rooster niet retour kan. Wanneer deze eventueel niet geleverd wordt zoals besteld zijn hier uiteraard uitzonderingen in. Het probleem is alleen bij uw rooster is deze volledig zoals besteld ook geleverd. Wij snappen uw frustratie en hebben het dan ook duidelijk op onze website vermeld staan dat dit niet dezelfde kleur krijgt als gekozen. Ondanks dat dit door onze collega's al niet vermeld werd en u dit zichtbaar op onze website kon zien. Excuses voor het ongemak.
Op de site zijn de benodigde onderdelen eenvoudig te vinden en makkelijk te bestellen. Dan zijn ze ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Daarna worden ze supersnel afgeleverd en dan snel monteren.
Het product dat ik had besteld werd al vrij snel verzonden. Echter heb ik flinke problemen ervaren met de verzending via Trunkrs (pakketservice). Zij gaven aan het product te hebben geleverd terwijl dit niet zo was. Daarna zou het product telkens opnieuw ingepland moeten worden. Dit heeft Ventilatieshop uiteindelijk goed opgelost door een nieuwe zending aan te maken en via PostNL te versturen. Hierdoor het pakketje alsnog ontvangen en de klantenservice had me goed geholpen. De openingstijden van de klantenservice zijn echter beperkt. Al met al wel tevreden!
Fijne webshop en supersnelle levering.
Aanbevolen verloopstukken passen niet op de buisventilator
Beste Twan, Ik zie dat u over deze kwestie ook contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Wij hebben inderdaad moeten constateren dat de verloopstukken niet direct op de buisventilator passen. Dit hebben we dan ook direct aangepast op onze website. Ook zie ik dat mijn collega van de klantenservice u een oplossing heeft aangeboden. Wij wachten uw reactie af. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Boe
Duidelijke webshop, scherpe prijs en snel geleverd.
Doen wat beloofd wordt
Prima product, voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
‘s Morgens besteld en in de avond al binnen. Ideaal zodat ik gelijk verder kon met mijn klus.
Als particulier ben ik zeer te spreken over de telefonische uitleg. Ik heb meerdere malen hier matereialen besteld voor mijn klimaatregeling. De levering is snel en heel goed verpakt.
Onlangs zocht ik een ventilatieventiel voor mijn gerenoveerde badkamer. In de bouwmarkten vond ik niets van mijn gading, ik wilde een stijlvol product. Dit heb ik gevonden in uw shop en ben nu zeer content met uw product.
Overzichtelijke website met een breed assortiment. Goede productinfo en prima prijzen. Levering volgens afspraak. Top dus.
Telefonisch goed bereikbaar en een snelle levering
Vandaag besteld, morgen geleverd, soms een dagje later. Maar het klopt met wat ze zeggen.
Doen!
Ik denk dat er wel invloed is vanuit de verkoper op het bezorgen. Met het adres zou iets mis zijn. Maar dat was helemaal goed. Op de aankoop is niks aan te merken en daar zijn we tevreden over. Maar de bezorging is niet helemaal goed gegaan. Waar wij zaten te wachten werd de bezorging ineens afgeblazen, met dubieuze rede. En dit was al eerder met deze bezorgservice voorgekomen. En het nieuwe bezorgmoment kwam niet.
Beste, Heel erg vervelend dat de levering niet is gelopen zoals verwacht. Ik zie dat u de bestelling heeft geplaatst op 13-02. Dit pakket is bij ons op 14-02 ingepakt en meegegaan met Trunkrs. Vanaf daar is het aan Trunkrs om de levering van uw pakket goed te laten verlopen. Hier hebben wij vrij weinig invloed op helaas. Volgens uw Track & Trace hebben ze problemen gehad met uw adres. Dit is uiteraard erg frustrerend, maar wij kunnen dit helaas niet voorkomen. Excuses voor dit ongemak. Wij zullen dit intern oppakken met Trunkrs.
Revisión original
prima product tegen een goede prijs
ben te vrede met de ventilator .alleen de afstuiting aan de achterkant voor de afsluiting valt tegen. is ook slecht te zien op de foto en slecht om schreven.
Na dat ik zelf 2 snaren verkeerd besteld had en die retour had gestuurd Heeft u werkelijk alle moeite gedaan om als n og de juiste snaren te leveren helaas is dit niet gelukt Perfecte service
De bestelde roosters overtroffen verwachtingen. Ook nog eens vlot bezorgd.
Prima levering en produkt kwaliteit verhouding
De website is heel duidelijk, je vindt goede uitleg bij de producten waardoor ik meteen de juiste benodigdheden kon vinden. Verder goede communicatie en snel geleverd. We zijn super tevreden.
21 Boylestraat C
Ede 6718XM