Prima advies en levering

Zoals ook bij mij vorige bestelling ben ik ook nu prima geadviseerd en de bestelling en uitlevering is soepel en vlot verlopen.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

De afdichtringen passen prima en de bestelling was goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Slechte service.

1 weekje geleden product bestelt tot heden (1week) nog steeds niet ontvangen. Blijkbaar aan bezorger meegegeven die niet op zakelijke adressen bezorgen. Bezorger kan ik niet contacteren. Volgens ventilatie shop moet ik mijn adres aanpassen wat ik heb gedaan maar nog steeds niks. Jammer dit..

Top kwaliteit

Fijne ventilator met hoge capaciteit. Makkelijk te installeren. Bestelling snel verzonden.

alles is goed gegaan

mijn ervaring is heel goed bestel zo weer

perfect

goede service en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Alles klopt: Prijs, Levering, Communicatie en Service

Ik geef net geen tien omdat de communicatiesnelheid iets beter kan, maar desalniettemin een dik verdiende 9: Mijn Blauberg begaf het na 2,5 jaar en zonder morren heb ik via een retourzending een vervanger gekregen. Daarnaast bieden ze een goede prijs, duidelijke communicatie en advies. Het is jammer dat ik niet vaker ventilatoren nodig heb, anders zou ik kind aan huis zijn.

Ventilator doet zijn werk perfect.

Prima apparaat met diverse goedwerkende functies. Mijn badkamer is snel weer droog na douchen.

Waanzinnig snelle en goede levering

Een tien

Snelle service en duidelijke leveringstijd

Na het bestellen kreeg ik netjes een mail met daarin de tijden van levering. Het was snel en correct geleverd!

Goed product en snelle levering

De rvs kapje is prima , kwaliteit is goed . Ik had een plastic kapje en bij wind maakte hij veel lawaai Helaas is het geklapper niet weg maar alleen iets minder .

Top service.

Zeer snelle levering met opmerkelijk goed verzorgde verpakking van artikelen.

Betrouwbare partner

De door mij bestelde goederen vlot en compleet geleverd.

Super beter dan de rest.

Prima. Mijn bestelling in 2 dagen in huis. Tevreden.

Ik ben tevreden. Snelle bestelling en precies wat ik bedoelde.

Artikel netjes afgeleverd

Artikel precies wat verwacht en snel bezorgd.

levert goede spullen voor een goede prijs

ik he een bestelling gedaan en dat is mij goed bevallen

Behulpzame winkel

Zeer goed geholpen toen een product niet leverbaar was.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van de bestelde artikelen.

Snel en goed

Op zondag besteld en maandag al binnen. De schuimplastic ringen voor de afzuiging pasten perfect. Dus heel tevreden.

Kwaliteit is gelijk aan wat geleverd is

Kwaliteit stemt overeen met wat zichtbaar is op de site. Snelle en correctie afwikkeling. Prijs kwaliteit prima.

Zeer tevreden op alle fronten.

Snelle levering, goede prijs, overzichtelijke site.

Goede ervaring, goede producten

Nieuwe ventilator badkamer besteld. Werd snel geleverd ondanks de storm. Montage en materialen werden bijgeleverd hetgeen fijn is!

Snel bezorgd en communicatie geweldig

21 Boylestraat C

Ede 6718XM