uitstekend en snel

idem

Product is in echt nog mooier dan de website. Goed omschreven duidelijke handleiding en snelle levering!

Precies goe

Snel en precies wat ik zocht voor een goede prijs!

Zoals een webshop zou moeten werken.

Pro-Air heeft een duidelijk en goed werkende webshop. Levert je bestelling snel en correct. De bestelde ventilator werkt perfect en wordt met een duidelijke handleiding geleverd. Kortom een webshop die is aan te bevelen.

De levering liet even op zich wachten maar dat was het waard. Het artikel liet zich goed te installeren met de bijbehorende handleiding. Op inschakeling snort de ventilatie rustig. De terugslagklep is heel fijn en heeft zijn dienst al ruimschoots bewezen!

Een snelle levering en prima service. We hadden een vraag over het bestelde product en werden telefonisch snel en netjes geholpen.

Alles is top bij ventilatieshop.

alles volgens afspraak geleverd . Alles werkt dus top van ventilatieschop

Professional

Heel snel geleverd!

onverwacht supersnel

zie boven

een goed product gekocht van een overzichtelijke webshop

Een goede ventilator uitgezocht op de website, deze werd geleverd volgens de termijn op de website, met een extra gebruiks- en montage instructie. Zeer tevreden over de ventilatieshop.

Netjes en snel verstuurd

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Snelle bezorging en top onderdelen

Goede kwaliteit, goed ingepakt, snel bezorgd. De drie dingen die je als klant wil (denk ik).

Snel en goed

Goede beschrijving op de site, snel te bestellen en geleverd op het moment dat jij de spullen wil ontvangen.

Heb bestelde artikel zeer snel gekregen en paste perfect

Zeer goede service van bestelde artikel

Goede service!

Alles goed en snel geleverd!

Fijn snelle levering

Snel en servicegericht

Hoewel de website duidelijk genoeg is, heb ik toch de verkeerde ventilator besteld. Ruilen ging echter zeer soepel en eenvoudig. De verkeerde variant werd thuis opgehaald, en de goed had ik op dat moment alweer in huis! Ga zo door!

makkelijk bestellen goede kwaliteit

snel geleverd makkelijk te plaatsen

Snelle en goede service!

Bestelling werd snel geleverd en het product is naar volle tevredenheid!

Snelle levering en duidelijke site

Makkelijk en snel bestellen

Vlot en goed

Vlot en goed prima services

de afzuigkap snel ontvangen goede prijs kwaliteit verhouding

snel ontvangen goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijk en snelle levering

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering. 1 artikel was niet op voorraad, maar was ook duidelijk aangegeven.

Snel, makkelijk bestellen

Online shop werkt makkelijk. Artikelen zijn makkelijk re vinden met de juiste omschrijving. Snelle goed levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM