Slechte kwaliteit

Uitblaast ventielen 125 kl 9016 , zijn van slechte kwaliteit, van de 6 waren er 4 die niet mooi aansluiten

Snelle bezorging!!!

Overzichtelijke site met een zeer uitgebreide keus. Producten zijn eenvoudig te bestellen en af te rekenen, en je wordt ook nog geattendeerd op artikelen, die je in combinatie met je gekozen product misschien nodig hebt om te monteren. Snelle bezorging in stevige verpakking! Inmiddels meerdere malen hier wat besteld ivm onze verbouwing van keuken, badkamer en toilet.

Goed produkt

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede service en snel aflevering

Duidelijke website.

Super snelle levering

Zeer tevreden en afspraak nagekomen

super snel en goed

Na de bestelling super snel in huis, de volgende bestelling idem dito. Zeer tevreden.

Uitstekende website, goed en overzichtelijk.

Zonder extra kosten dezelfde dag nog geleverd. Super tevreden klant

Levering van een Set van 3 schuimringen t.b.v. afdichting STK 100-125

Overzichtelijke Web-site, Goed product, en snelle levering. Passen goed in een afvoer ventiel echter niet in een toevoer ventiel.

super, bestelling- en retour afhandeling

klantvriendelijk en gemakkelijke website afhandeling super

lekker snel

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Ruime keus en een zeer goede service.

Snelle levering en goede service. verkeerd artikel ontvangen en super en snel opgelost.

goed en snel geleverd

Super geleverd

Zoals het hoort

Duidelijke informatie, simpel bestelproces en levering. Ook ruilen ging prima.

Zeer snelle levering

Zeer tevreden! Ik heb twee dakdoorvoeren besteld omdat ik niet zeker wist welke het beste zou passen. De bestelling werd nog dezelfde dag geleverd. Ook het retour proces ging heel soepel en was gratis

Zeer snelle levering

Mooie en duidelijke website en heel makkelijk bestellen. Goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering. Goed verpakt.

Goede prijs en snelle levering. Op de site stond dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden en in de bestelbevestiging stond vermeld dat het langer kon duren vanwege de drukte bij de vervoerders. Ik was direct nogal huiverig en heb een chatbericht gestuurd. Gelukkig was het loos alarm want de ventilator werd keurig de volgende dag bezorgd!

prima levering

Een geisoleerde luchtslang en klemmen besteld. Keurig (en handig) verpakt geleverd. Probleemloos gemonteerd.

3x achter mijn levering aan moeten bellen

Volgende dag levering werd 6 dagen later. Werd om 16:45 in de wacht gezet omdat de medewerker voor mij zou informeren wat er aan de hand was met mijn bestelling . Heb om 17:30 maar opgehangen met de gedachte dat medewerker inmiddels al wel thuis zou zijn. De volgende dag werd het gelukkig wel snel en netjes afgehandeld. Wel jammer van al het gedoe en te late levering.

Ongecompliceerd goed

Niets mis mee. Snel, goede prijs.

Goed, en snel goede adviezen gekregen.

Heel goed behulpzaam, deskundig snellen hulp. En zeer snel goed geleverd

Prima ventilatie rooster

Ventilatie rooster besteld, en supersnel geleverd. Alleen door de storm afgelopen dagen nog niet kunnen plaatsen.

Goede service en goede site

Goed omschreven assortiment en duidelijke plaatjes. Daarnaast prima service, maar niet exceptioneel goed; gewoon zoals het hoort en doen wat je belooft.

Snel en netjes

ventilatierooster toebehoren gekocht. spirobuis, rozet, ophangsysteem. Allemaal netjes verpakt en verzonden. Snelle bezorging!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM