ventilator gekocht ,blijkt die het niet te doen,opgebeld en ik moest een mail met foto,s sturen.zou binnen 1 dag bericht krijgen dt waren er dus 2,en dan schrijven ze ook nog dat ik de verkeerde draad (groen/geel)heb gebruikt ipv een zwarte (schakeldraad). ik heb de aardedraad(groen/geel )gebruikt omdat ik geen zwarte in de vmvk kabel heb zitten.heb dat ook netjes toe gelicht bij de foto,s wat ik gestuurd heb. en nu moet ik dus ,m terug sturen onder garantie kan 10 werkdagen duren.mijn vrouw heeft een trimsalon kan absoluut niet zonder ventilator dus ik ga geen 10 dagen wachten of ik recht heb op mijn garatie.ik ga dus een nieuwe halen maar niet meer bij jullie. al zie ik het voor me dat er een maar komt .maar ik ben er klaar mee. mvg m Balota
Beste Monique, Ik zie dat u bij ons een ventilator heeft besteld met nalooptimer. Deze ventilatoren dienen met 3 draden aangesloten te worden. Ik vermoed dat u dit door mijn collega's al heeft vernomen. Helaas heeft u ons ook in een drukke periode getroffen. Het lukt ons helaas niet altijd om binnen een dag terug te mailen. Wanneer uw ventilator inderdaad niet naar behoren werkt zullen wij deze eerst onder garantie terug moeten nemen om deze te testen. Het komt namelijk vaak voor dat wij de ventilator ontvangen en er niets aan de hand lijkt te zijn met de ventilator en deze weer teruggestuurd wordt naar de klant. Wij kunnen dus op voorhand helaas geen nieuwe ventilator versturen. Wanneer wij uw ventilator hebben getest krijgt u meer informatie vanuit onze retourafdeling. Excuses voor het ongemak.
Na 12.00 uur besteld . volgende dag al in huis, super verkoper, groot assortiment, tegen goede prijzen.
Ter vervanging van oude ventilator dezelfde bij jullie besteld. Werkt perfect en is weer zeer stil. Bedankt!
Goede, nette en duidelijke webshop! Snel en netjes geleverd, super service van een mooi bedrijf! Een voorbeeld voor velen!
snelle levering betere prijs dan de gamma afzuigers dienik online zag en het werkt
Goed verpakt en snel geleverd.
Ruim aanbod van modellen, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Op de site staat vermeld: voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis. Hoewel ik ruim voor die tijd heb besteld het artikel niet de volgende dag ontvangen. Geleverde artikelen overigens wel oké
Beste Jos, Voor 23:59 uur volgende dag geleverd is wanneer u voor 16:30 uur die dag besteld met PostNL of na 16:30 uur kiest voor de avondbezorging met Trunkrs. U heeft uw bestelling geplaatst op 01-02 18:09 uur met PostNL. Dit betekent dat uw pakket op 02-02 wordt ingepakt en meegegeven met PostNL. PostNL zal uw pakket dan de volgende werkdag leveren. Voor u zou dit dan uitkomen op 03-02. Ik zie dat dit ook het geval is geweest bij uw bestelling. Met Trunkrs (avondbezorging) zou dit in de avond van 02-02 zijn geweest. Voor 12:00 uur dezelfde dag besteld is zelfs dezelfde avond nog geleverd wanneer u kiest voor een levering met Trunkrs. Excuses voor de verwarring en het ongemak.
Duidelijke website op tijd geleverd goede prijzen
Zelf controle op voorraad, ideaal, meteen bestellen, direct wordt er werk van gemaakt
voor 2e keer ventielen besteld super snel geleverd en weer naar tevredenheid sjappo
Binnen een week een nieuw apparaat nadat eerste defect was gegaan. Geen ge- ja maar. Gewoon nette service.
Ze hebben met mij een compleet afzuigsysteem uitgedacht en zo kunnen bestellen....ik kan je deze online webshop aanraden
Bij het bestellen (op vrijdagmorgen) wordt aangegeven dat er de volgende dag geleverd wordt, je kunt zelfs aangeven dat er dezelfde dag 's avonds bezorgd wordt. Helaas wordt er pas ruim na het weekend geleverd. Jammer als je een klusje op zaterdag gepland hebt!!!!
Beste Jan, U heeft bij ons op vrijdag 28-01 een bestelling geplaatst. Deze is bij ons in dezelfde ochtend ingepakt en meegegeven met de door u gekozen bezorgdienst Trunkrs. Vanaf hier hebben wij helaas geen grip meer op de levering. Dit wordt door Trunkrs opgepakt. Ik heb daarom navraag gedaan bij Trunkrs hierover. Zij geven aan dat het pakket niet in de avond van 28-01 geleverd is omdat zij helaas last hebben gehad van drukte op deze specifieke vrijdag. Aangezien Trunkrs niet levert in het weekend is uw pakket op maandagavond 31-01 geleverd. Wij willen onze excuses aanbieden voor het verloop hiervan.
Ik had veel vragen over de technische uitvoering en het aanleggen Kreeg tot 5 x toe een dame aan de telefoon die beperkte kennis had over de zaken die moeten
Beste, Erg vervelend dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Wij zijn druk bezig om ons klantenservice team uit te breiden. Dit betekent dat sommige collega's nog een boel moeten leren over onze producten. Wij hopen dat u deze collega's ook een kans wilt geven. Excuses voor het ongemak.
Wat moet ik meer zeggen. Snelle levering, goed advies (telefonisch). Advies per email duurt wat langer, maar nog steeds binnen de beloofde tijd. Prima product. Ik heb de DUCO ventilator besteld. Zoals gezegd, stille werking en makkelijk te installeren.
De website geeft hogere verwachtingen over het leveren van de produkten dan waargemaakt wordt. Op het moment van bestelling lees je dat de leveringen vertraagd zijn door drukte. Dezelfde dag was zodoende een dag later en om ong. 22.00 uur. Dat verwacht je niet.....
Ventilator defect na drie jaar, maar keurig en snel onder garantie vervangen. Prima en soepel retourproces.
Telefonisch het juiste advies en daarna vlotte levering.
Prima webshop en snel geleverd, ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen met goed advies. Top!
product volgens afspraak op tijd geleverd
Schroeven besteld. Na bijna 14 gebeld waar ze bleven. Toen zouden ze me terug bellen, maar ook dat gebeurde niet. Weer gebeld en toen kreeg ik een mail met het bericht dat ze niet op voorraad waren. Andere maat besteld die wel op voorraad waren volgens de website. Na ruim een week weer gebeld waar ze bleven. Bleken ook niet op voorraad. Toen alles geannuleerd
Beste Pieter, Ik wil beginnen met onze excuses aan te bieden. Er is een hoop fout gegaan bij uw bestellingen. Ik zie dat u in eerste instantie bij ons de eerste bestelling heeft geplaatst op 14-01. Hierbij heeft u de Zelfborende plaatschroeven besteld in een doos van 200 stuks. Deze waren helaas niet op voorraad waardoor uw bestelling niet is verstuurd. Normaal gesproken zou u een mail moeten ontvangen dat dit artikel niet op voorraad is. Dit is niet gebeurd zie ik terug. Wij zien dit ook helaas niet in omdat we dit niet handmatig in de gaten houden. Toen u op 24-01 voor het eerst contact met ons opnam was het op dat moment erg druk bij onze klantenservice. U heeft daarna een nieuw terugbelverzoek ingediend op 26-01. Hierop heeft mijn collega op 27-01 contact met u opgenomen per mail dat wij inderdaad de door u bestelde schroeven niet op voorraad hebben. U geeft daarna aan een vervangend artikel te willen ontvangen. U heeft met mijn collega gesproken over gratis verzendkosten en dat u het vervangende artikel gaat bestellen via onze webshop. Dit heeft u dan ook gedaan. Dit product is dan ook helaas niet op voorraad waardoor deze bestelling ook niet verstuurd wordt. Ook hier is geen mail over verstuurd automatisch dat deze ook niet op voorraad zijn. Hier moeten we dan samen met u later ook achter komen helaas. Al met al kunnen we concluderen dat er een hoop fout is gegaan. Het had zeker niet zo mogen lopen. Er is intern een melding gedaan van het feit dat er geen mail is verstuurd over het niet op voorraad hebben van de door u bestelde artikelen. Dit wordt spoedig opgelost en hopen dit dan ook zeker te verbeteren. Ik zie dat beide bestelling ondertussen zijn geannuleerd en het bedrag weer terug zou moeten staan op uw rekening. Ik wil u nogmaals namens ons onze oprechte excuses aanbieden. En willen u bij een volgende bestelling tegemoetkomen. U kunt ons het beste bij een nieuwe bestelling mailen op [email protected]. Wanneer u aangeeft wat er besteld zal worden geven wij hier een passende korting op.
Mijn ventilator besteld en de volgende dag geleverd. Netjes, zonder ook maar 1 kleine hick-up. Ik heb voor het eerst een ventilator die superstil is gevonden op de website en ik had dat al veel eerder moeten doen. Voor mij is de ventilatieshop een site met alle mogelijkheden die je zoekt op ventilatiegebied, Voor ieder wat wils. Dankjewel nogmaals
Zou het zeker aanraden aan vrienden
Prima afhandeling van de bestelling. Artikel was ruim op voorraad en keurig en snel geleverd.
21 Boylestraat C
Ede 6718XM