Een bestelling is nu na na 2 ,5week nog steeds niet geleverd. Meerdere keren gebeld (beschikbaarheid bij bellen zeer wisselend). Bij elk gesprek word beloofd nog dezelfde dag te versturen. Later bleek een onderdeel niet op voorraad te zijn daar hebben zo mogelijk op gewacht zonder dit te communiceren. Nu bij levering alleen het onderdeel geleverd dat niet beschikbaar was. ( paar euro waarde). Maar de volledige levering nog steeds niet ontvangen (ter waarde van €340) Toevoeging, Zelfs deze review is niet goed gelezen, "Track & Trace van uw bestelling dat deze onderhand op 06-11 is bezorgd. Hierbij gaan wij er dan ook vanuit dat u het pakket ondertussen heeft ontvangen" Dat was dus alleen het onderdeel wat de order heeft tegengehouden, 1 onderdeel van €1,40 dat nu los is geleverd. De normale bestelling dus nog niet. Ook de afspraak om me terug te bellen na weer contact op te nemen is weer niet nagekomen.
Beste Roland, Ik zie inderdaad dat het niet goed is verlopen in communicatie naar u toe. Wij hebben in ons magazijn net een nieuw systeem die ervoor gezorgd heeft dat wij niet op de hoogte waren van uw missende artikel. Nadat u contact heeft opgenomen zijn wij het voor uw bestelling gaan uitzoeken en zijn we er handmatig achter gekomen dat het artikel miste. Vandaar dat wij hier pas nadat u contact heeft gezocht u hiervan op de hoogte konden stellen. Dit hebben wij op het moment opgelost en zullen hier nu sneller op kunnen anticiperen. Ik zie op de Track & Trace van uw bestelling dat deze onderhand op 06-11 is bezorgd. Hierbij gaan wij er dan ook vanuit dat u het pakket ondertussen heeft ontvangen. Excuses voor het in
Revisión original
Prima ventilator en snelle levering.
Hele fijne ervaring. Heel snel geleverd en mooie kwaliteit. Had een ventilatie rooster voor in het toilet besteld, mooi mat zwart en de goede maat! Zeer tevreden
Ik had een bestelling gedaan maar was toch nog wat vergeten. Gebeld naar klantenservice en kon dat gewoon bestellen zonder dat ik extra verzendkosten moest betalen.
Zoals ik besteld heb.
Beoordeling aangepast n.a.v. reactie ventilatieshop. Ik heb een mail met uitleg gekregen over waarom e.e.a. fout is gegaan. Men heeft een nieuw systeem en moet daar nog aan wennen. Ik heb daar wel vertrouwen in. De geleverde artikelen werken perfect dus daar ligt het niet aan. ------ Op 25 oktober een buisventilator met bijbehorende montageonderdelen besteld. Vandaag voor 17 uur besteld volgende dag geleverd. Volgende dag niks. Gaan bellen. In systeem staat alles goed. Konden alleen mailtje naar magazijn sturen. Zou teruggebeld worden. Volgende dag niks. Dag daarna mailtje dat 2 artikelen niet op voorraad zijn. Gebeld dat ik de andere artikelen alvast wilde hebben. Gingen weer mailen. Zonder bericht paar dagen later ineens een verzendbevesting van de op voorraad zijnde onderdelen. Dat ging goed. Maar toen kreeg ik een paar dagen later ineens een mail ontbrekende artikel verstuurd was. Naar het Postnl-punt bij de supermarkt zonder mijn naam erop. Die werd door supermarkt dus teruggestuurd. Paar dagen later uiteindelijk artikel op huisadres ontvangen. Het is dus goed gekomen en de spullen werken prima maar het hele proces is toch wel erg jammer. Grootste probleem vind ik dat je geen contact krijgt met het echte bedrijf. Er zit volgens mij een derde partij tussen die eigenlijk helemaal niet kunnen zien wat de status is van je bestelling. Het artikel waarvan ik trouwens te horen kreeg dat het niet voorradig was stond op dat moment trouwens gewoon als voorradig op de website :-(
Beste Ruben, Het proces van de levering van uw bestelling is inderdaad niet soepel verlopen zie ik. Nu moeten wij u eerlijk zeggen dat wij in ons magazijn rond die datum net zijn begonnen met een nieuw systeem in ons magazijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij nog erg zoekende waren om u de beste service te verlenen. Wat inhoudt dat wij helaas niet op de hoogte waren in eerste instantie van de ontbrekende artikelen. Ook in combinatie met drukte van deze periode heeft dit ervoor gezorgd dat wij niet tijdig konden reageren per telefoon of mail. Het nieuwe systeem heeft voor heel veel communicatie en service fouten gezorgd. Dit hebben wij mede door uw feedback gelukkig aanpassingen in kunnen maken. Ook begrijpen wij het systeem een stuk beter waardoor dit in de toekomst verbeterd zal zijn. Het spijt ons oprecht hoe het met uw bestelling aan alle kanten is fout gelopen. Excuses voor het ongemak.
Revisión original
Het bestellen gaat gemakkelijk. De materialen worden goed verpakt en snel geleverd. Ziet er goed en degelijk uit. Ook vragen worden snel en goed beantwoord. Benodigde schema’s worden gelijk via mail verstuurd. Organisatie komt zeer betrouwbaar en deskundig over, hierover is geen twijfel. Zeker een aanrader!
Goed zelf te monteren
De grote keuzes zijn vooral voor de bijzondere materialen erg fijn ik kan hier alles vinden voor een ventilatiesysteem.
De juiste arikelen ontvangen volgens bestelling, maar door tijd gebrek nog niet kunnen gebruiken
Functionele site, ruime assortiment (veelal op voorraad) en goede producten die snel zijn geleverd.
Doet wat wordt beloofd
Snelle levering en zeer goeie prijsverhouding met de concurrent.
Ruime keuze en snelle levering!
Sneller levering en Goede feedback
Bedrijf komt beloftes niet na en licht als het ware klanten op. Geen contact mee te krijgen! Het bedrijf kan niet tegen een slechte beoordeling en verzoekt zelfs middels een tweede e-mail om de review aan te passen. Schandalig!
Beste Frits, Wat vervelend dat u het idee heeft dat wij mensen oplichten. U heeft meerdere keren contact gehad met mijn collega's per mail. Ik zie dat het niet helemaal soepel is verlopen met uw bestelling. Wij hadden helaas niet alles op voorraad voor u. In combinatie met het nieuwe systeem in ons magazijn is het zeker niet goed verlopen. Wel zie ik dat mijn collega's van de klantenservice er alles aan hebben geprobeerd te doen om zo snel mogelijk te leveren wat er wel op voorraad was. Ik zie dat u onderhand alles heeft ontvangen. Echter mist u voor nu nog 5x bocht 45 graden 220 x 80 mm. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij deze voor u naleveren. Met de huidige problemen in levering van staal komt het steeds vaker voor dat wij artikelen zoals u heeft besteld niet direct kunnen leveren, excuses. Excuses voor het ongemak en de vertraging.
Revisión original
Veel keus, nette prijs en keurige levering.
De in 1e instantie niet op voorraad zijnde doorvoer werd toch geleverd. De alternatieve doorvoer werd ook geleverd.
Duidelijke site en eenvoudige afhandeling.
Al eerder besteld en dat liep goed, maar nu blijkt artikel niet voorradig, alhoewel op de site stond van wel. Na de mail dat artikel niet voorradig was nog eens op de site gekeken en daar staat het nog steeds als voorradig. Jammer maar niet onoverkomelijk.
Goede tel. informatie.
Een shop die op werkdagen open is prima toch ,meer is niet nodig
Als boven.
Heel eerlijk… ik zal en zou hier nooit meer bestellen. Puur omdat de belofte van de levering niet nagekomen wordt en de klanten service echt …. Is. Ik moest er zelf achteraan gaan waarom er niet geleverd werd. Bleek een pijp niet leverbaar, vandaar dat de rest van m’n hele bestelling on hold stond. Geen bericht of telefoontje… Vervolgens zou er toch geleverd worden want de pijp zou er weer zijn… pakket ontvangen zonder pijp. Weer 4 keer bellen met de klantenservice…. Uiteindelijk m’n geld terug gekregen (moet het nog ontvangen). Tot dusver, slechte ervaring. Betaal liever 10 euro meer dan al dit gezeik.
Beste Bart, Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft de levertijd en onze klantenservice. Nu moeten wij ook eerlijk zijn en is het op het moment een drukke periode. Daarnaast zijn wij ook net overgegaan naar een nieuw systeem in ons magazijn. Dit tweede heeft ervoor gezorgd dat wij niet vooruit konden communiceren over het missende artikel. De drukte hieromheen heeft ervoor gezorgd dat wij telefonisch en per mail niet snel genoeg naar uw wensen konden reageren. Wij hebben op het moment het problemen van de mailing over missende artikelen opgelost. Verder zijn wij alles aan het doen om onze reactie tijd per mail en telefonisch te verbeteren. Ik zie wel dat het bedrag op 03-11 al is gecrediteerd en op uw rekening moet staan. Dit kunt u terug vinden onder naam van Multisafepay. Excuses voor het ongemak, de vertraging en de missende communicatie.
Simpel bestellen. Nooit problemen met levering die bovendien gratis is. Top!
21 Boylestraat C
Ede 6718XM