Heeft mijn verwachtingen overtroffen

Ik had nog geen ervaring met deze webshop. Het vandaag besteld en vanavond in huis heeft mij over de streep getrokken. Besteld keurig dezelfde dag bezorgd en tussentijds wordt je voortdurend op de hoogte gehouden van de status. Ik heb ook wat artikelen geretourneerd afgelopen zaterdag en dinsdag was het retour al verwerkt. Dit maak je helaas zelden mee. Top webshop waar ik zeker in de toekomst mijn benodigdheden ga bestellen

goede hulp snelle levering. Goede kwaliteit

super

makkelijk besteld en snel geleverd voor een goeie prijs. gaan we zeker weer doen als ik wat nodig heb.

gewoon goed

kreeg , wat en wanneer ik verwachtte, paste precies en voldoet aan al mijn eisen! Wat wil ik nog meer? een gouden hoeft het niet te zijn!

Erg goed service

Ondanks een beschadigd pakje vermoedelijk door leveringsdienst . Na melding hiervan een erg mooi gebaar gekregen om deze beschadigde goederen te vervangen .Super

Goede en snelle levering

Ook kleine levering snel gedaan

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling

snelle levering, goede aftersale support

producten worden snel geleverd eventuele retourzendingen en garantiegevallen worden snel en vlot afgehandeld.

Zeer snelle levering, en top service!

Order conform verwachting ontvangen

Order conform verwachting ontvangen

Wederom uitstekend behandeld

Na eerdere positieve ervaringen opnieuw bij ventilatieshop.com besteld. Ook nu snel en correct geleverd voor een redelijke prijs.

Prima winkel om zaken mee te doen!

Prima service. Mijn box reageerde niet op de bediening. Heb hem terug gestuurd en weer afgesteld terug gekregen. Dik tevreden.

zeer goed en snel geholpen.

prettig gesprek gehd.

Goed en snel

Het bestelde product is goed en snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachtingen

gewoon goed geregeld en snel afgeleverd

goed en snel geleverd

altijd goede service

Prijs niet slecht

Perfect.

Precies wat ik wilde en de volgende dag bezorgd.

Snel levering

Op een dag geleverd, super... Materiaal conform

Perfecte levering

Op tijd geleverd

Parfait……Merci…..

….

Binnen een dag had ik een onderdeel besteld en geleverd gekregen. Fantastische service

betrouwbaar en snel

betrouwbaar en snel

Keurig optijd bezorgd

In de ochtend besteld en in avond bezorgd

Goede snelle levering

Het bestelde product werd op tijd geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM