Pima levering

Prima ventilator ,snel geleverd.

Vorige week een klein onderdeel besteld voor mijn luchtafvoerbuis. Maar wel essentieel om de keuken af te maken inclusief zetten van koof en afzuigkap. In de overdracht van ventilatieshop aan postNL is er iets mis gegaan, waardoor ik niks ontving. Door Pasen duurde het iets langer dan verwacht maar uiteindelijk netjes opgelost door het product met same day delivery te versturen. Waardoor ik het op tijd binnen krijg voor de verbouwing.

Heel goed product

10x beter als wat ik had geluidsarm en doet wat het moet doen

UITSTEKEND

correcte en snelle levering ook in Belgie.

Top ervaring zoals een on-line shop hoort te werken.

Snelle correcte levering. Ook bij misbestelling werd ik direct geholpen. Top!

Goede keuze!

Prima gedaan en maakt de belofte waar

Correct en snel.

De onderdelen waren zoals beschreven met een correcte prijs en kwaliteit. De levering is eveneens vlot verlopen.

Een dag later geleverd, zoals besteld.

Helemaal goed

Hoge kwaliteit van de geleverde roosters. Ontvangen op de afgesproken tijd.

Erg vlug geleverd en goed geregeld

Zeer goed in adviseren

Ik ben voor het plaatsen van een Buisventilator goed geholpen. Kreeg de juiste advies en heb nu een goed werkende Buisventilator.

Helemaal goed

Duidelijke beschrijving, vlugge levering, artikel voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede prijs kwaliteit

Alles is prima verlopen

Lastig bestelling omzetten.

Mijn bestelling kon niet om gezet worden , moest deze eerst annuleren, daarna weer een andere bestelling doen dat vond ik zeer omslachtig. Daarna wel gekregen wat ik wilde hebben.

Ok

Snelle en correcte levering

Super geholpen en een professioneel antwoord op mijn vragen.

Ik vroeg welke afzuiging ik het beste op mijn dak kon plaatsen en ben hier uitstekend mee geholpen.

goede producten, goede service

Er miste een onderdeeltje, dat werd gelijk opgelost. Product voldoet geheel aan verwachting

Duidelijk assortiment

Product was goed te vinden en snel geleverd, helaas het verkeerde product gekozen en daarna snel een 2de levering

snel gevonden, snel geleverd

Ik moest voor een klant een dekdoorvoering hebben. Heb hem snel kunnen vinden en was ook snel geleverd. Fijn!

Supersnelle levering van perfect product!

Goed kwalitatieve ventiele besteld. Veel mooier dan die in onze nieuwbouw waren gemonteerd.

Super snel en keurig geleverd

Ga zo door

Snelle levering en reactie.

Goed geregeld

Geen problemen alles verliep soepel.

De produkten zijn zoals beschreven, aan een eerlijke prijs en bovendien snel geleverd, ook in België !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM