Op tijd geleverd en zijn de afspraak goed nagekomen. Bedrijf om aan te bevelen.

Prima en snel

Snelle levering en makkelijk te installeren

Snel gevonden wat ik zocht en makkelijk te installeren.

Snel bezorgd

Product werkt perfect, goede prijs kwaliteit

Graag voor de toekomst sets compleet aanbieden . Niet iedereen weet wat hij precies nodig heeft voor een ventilatie dakdoorvoer.

Goed en snel.

Overzichtelijke website, duidelijk artikel overzicht. Eenmaal besteld, snel geleverd.

Niet goed geleverd wat ik besteld heb.

Besteld ventilatoren met bediening, Maar de bediening zat er niet bij...

na instaleren geen problemen

prima levering, duidelijke omschrijving en goede hulp bij telefonisch contact.

Goed en snel

Fijne website. Goede producten en snelle levering.

Goede ervaring met ventilatieshop

De bestelling was duidelijk en vrij snel bezorgd.

Uitmuntend

Al voor de tweede keer instucbare ventilatoren besteld. Levering al de volgende dag. Tweede serie had ik helaas verkeerde artikel besteld. Gratis retour en de dag erna al creditering. Voor derde bestelling telefonisch contact opgenomen. Geweldig advies gekregen. Waar vind je dit nog anno 2025. Online shop waarbij persoonlijkheid in communicatie en service hoogtij viert. Ik ben positief verrast.

Mooie luchtventielen

Via een buurman op deze site terecht gekomen. Direct een paar luchtventielen besteld. Ze zien er heel wat beter uit dan de oude die er hingen. Snelle levering. Top!

niet tevreden naar een ander adres gestuurd zonder overleg

ontevreden

Snel en goed

Meerdere keren hier besteld en de bestelling is ook nu weer snel en goed afgeleverd. Mooi bedrijf

Goede 1e ervaring

1e keer besteld en dit is eigenlijk verlopen zoals een bestelling hoort , dus we zijn een tevreden klant !

Super en snel

Diverse artikelen besteld en super snel ontvangen TOP

prima service

Eerste keer verkeerde kleur roosters besteld. Kosteloos retour gestuurd en gelijk de juiste kleur roosters. Volgende dag binnen.

snel en goed

Leveren echt de volgende dag als je op tijd bestelt

Fantastisch!

Uitstekende kwaliteit en snel en goed verpakt geleverd. Zeer tevreden!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader !

Na 1 dag al in huis, we bestellen hier vaker onze materialen. Altijd correcte levering en een heel groot assortiment.

super correct op alle gebied

super correct

Prima product, snel geleverd, uitstekende service

Ik kreeg precies wat ik had besteld. Door Ventilatieshop werd vrijwel direct na de verwerking van de bstelling een installatie-instructie gemaild. Het product was de volgende dag al binnen.

Website goed overzichtelijk en goede informatie. Snelle en keurige levering. Scherpe prijzen.

netjes en correct bezorgd

zeer goed, werd alles maar zo netjes bezorgd

Mooie overzichtelijke webwinkel

Al een aantal keren wat besteld op de site van Ventilatieshop.com en het bevalt nog steeds goed. Overzichtelijk, veel aanbod en gemakkelijk te bestellen. Verzending is snel en goed.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM