Goed materiaal en snelle levering

Goed materiaal en snelle levering

snel en goede kwaliteit

Blij met onze nieuwe plafond ventilatie roosters, goede en degelijke kwaliteit, voorraad op site ook werkelijk direct leverbaar en deugdelijk verpakt geleverd zodat transportschade tot een minimum beperkt word.

Prima website om te bestellen en ook telefonische prima bereikbaar

Goed en goedkoop materiaal; levering ondermaats

Goed spul maar levering ondermaats. Na bestelling enkele dagen gewacht op materiaal. Kwam niks. Mailtje gestuurd. Er was een onderdeel niet op voorraad dus de levering was uitgesteld. Daar had ik graag over geïnformeerd willen worden. Dan maar alvast het materiaal opsturen wat wel op voorraad was. Graag naar mijn huisadres want het pakketpunt is 9 km verderop. Komt voor elkaar kreeg ik als antwoord. Mooi niet. Na een paar dagen kon ik alsnog in de auto springen. Hetzelfde geldt voor de naleviering. Jammer. Maar het materiaal is prima.

Twee roosters gekocht, kwaliteit was goed, levering ook.

Goede, snelle afhandeling van mijn bestelling.

Prima opvolging van mijn bestelde onderdelen. Ook een retourzending werd snel verwerkt.

Kwaliteit en kwantiteit goed

Na de bestelling van de ventilatie ventielen was de levering snel en correct. De producten onbeschadigd en voldoen ruimschoots.

super attent gereageerd door de klantenservice

het product was prima , goed verpakt ook ; ik was het meeste blij met de attente reactie toen ik geen wijs werd uit de bevestiging ( maar dat lag aan vorige foute constructies :)...)

prima gegaan

Goed product en een goede prijs

Goede en snelle levering

Mijn bestelling is correct en snel afgehandeld. Levering volledig volgens planning. Ventilatieshop is een betrouwbaar en veilig bedrijf.

Krachtig en stil

Werkt krachtig en stil, makkelijk te monteren en alle onderdelen zitten erbij.

Slecht want retourzending wordt slecht afgehandeld

Slecht

Niets op aan te merken

Alles klopt

Beste koop

Ik ben zeer tevreden en doet wat moet doen zuigd goed af ventilatie en werkt goed.

Gewoon goed

Snel gevonden en snel bezorgd

Deskundig personeel en geweldig geholpen

Omdat ik er in de webshop niet helemaal uit kon komen, ben ik langs de showroom gegaan. Daar ben ik meer dan geweldig geholpen door een deskundige die mij geweldig heeft geadviseerd en tips heeft gegeven. Hij nam ook de tijd en ik heb geen moment het gevoel gehad dat ze alleen maar wilde verkopen, maar dat ze echt wilde adviseren. Uiteindelijk met een goed advies op zak en de juiste spullen aan de gang gegaan en geen moment spijt of vraagtekens gehad! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Prima product.

Ideaal doek, effe zelf op maat knippen

Vakkennis, Goed advies, No BS

Altijd open voor een goed gesprek om de juiste oplossing te vinden Helpen met advies voor inbouw van de juiste spullen Absoluut expert op gebied van de juiste ventilatie Prima web winkel, snel en correcte spullen En ze kennen je als je een jaar later nog eens terug komt. Je ziet de groei in de zaak, en dat komt doordat ze je geen BS verkopen. Onze Duco box draait als een typhoon, indien gewenst Zelf aangelegd met het advies van de mannen van de Shop bedankt! Absolute aanrader

Snelle levering en een duidelijk omschrijfing voor het aa sluiten.

En plaatsen van de ventilator

Prima kwaliteit en prijs

Snelle bezorging en alles zoals op de website goede kwaliteit.

Heel vertrouwd.

Goede service bij storing in het bestelde apparaat, zeer snel gehandeld, nogmaals bedankt!

Prima toch

Prima ervaring met Ventilatorshop. Ventilator besteld, snel binnengekomen. Zelf vervangen en alles werkt weer zoals het hoort. Bovendien is hij een stuk stiller dan de oude.

Vetilatieshop doet wat het beloofd!

Topervaring, gewoon een levering volgens afspraak zonder dat er iets mis gaat, dat is mijn ervaring met ventilatieshop.

Prachtig en mooi afgewerkt.

Hoogwaardig product. Goed verpakt. Bij ons geplaatst in de keuken

Uitgebreid assortiment en snelle verzending.

Makkelijke site, groot assortiment, snel verzonden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire