Snel geholpen, goed advies en ook telefonisch goed bereikbaar. Top.

De wormslangklem voor Klemen luchtbuis systeem

Aangezien ik nog al vaak onderzoek doe , naar de bedrijven waar ik wat wil kopen . Lees ik eerst de reviews van het bedrijf . En dat ze nog bestaan . Kwam uit de reviews geen verkeerde reviews . En het bedrijf bestond ook nog . Ik heb de wormslangklem besteld , de levering was vlot . En het product was goed . Ik beveel de webshop met genoegen aan .

Goed advies / Snel geleverd

Bij vragen kan je bellen en krijg je netjes een een technisch adviseur aan de lijn. Dat kan ik waarderen. Leveringen zijn echt snel. Prima bedrijf.

Overzichtelijke website. Bestelde product in één dag in huis.

Goed product. Jammer dat ik de verkeerde maat heb gekozen. Retour zending snel geregeld. Bestel snel een andere met de juiste maat.

Prima webshop overzichtelijk en prima prijzen en verzending.

Behulpzaam en deskundige medewerkers

Goed advies gegeven zonder de order te vragen. Zo hoort het. Gewoon klantvriendelijk zijn en daar niets voor verwachten. Dan komt de order vanzelf

Een snelle en goede levering van een goede ventilator

Perfecte levering.

Het hele bestel traject verliep probleemloos. Tevens werd mij vanzelf een installatie handleiding van de draadloze afstandbediening toegezonden. Het enige min puntje is gelegen in het feit dat de afstandbediening voor ziet in het schakelen van 3 standen terwijl de ventilator maar één stand aankan. Maar de ene stand werkt naar behoren.

snel en zonder problemen

online besteld en niet lang daarna in huis. verpakking was adequaat. niet heel spannend, wel goed.

Prima levering van het bestelde apparaat.

Apparaat voldoet aan de verwachtingen. Een Nederlandse gebruiksaanwijzing zou voor veel mensen misschien beter zijn. Levering snel, zoals beloofd en keurig verpakt. Zeer tevreden.

Snelle levering en duidelijke instructies aangeleverd bij het product

Snelle verzending van de bestelde producten en daarbij zowel elektronisch als op papier een instructie voor installatie met daarbij handige tips waar op te letten

Totaal geen problemen met de bestellingen gehad.

Een zeer tevreden klant.

Uitstekend badkamer ventilator

Als beschreven stille effectieve ventilator

Een prima webshop bedrijf

Heldere site met veel producten. Bestellen gaat eenvoudig en de bestelling komt snel en goed verpakt bij je thuis

Webshop is overzichtelijk en werkt eenvoudig. Levering was ook snel.

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Voor de renovatie van mijn toilet zocht ik een stille ventilator en die vond ik bij de Ventielatieshop. Makkelijk besteld en vlot geleverd waarbij de communicatie goed was. De handleiding werd zelfs apart toegezonden. En dan ook nog eens de goedkoopste, helemaal top! Is er dan een minpuntje? Ja, ik werd ongevraagd ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Snelle levering prima product

Aluminium ventilatie rooster voor afzuigkap met 150mm buis besteld. Dit werd netjes binnen één werkdag geleverd. Prima product dat compleet wordt geleverd met schroeven en pluggen, de montage was eenvoudig. Deze uitvoering heeft lamellen welke ook in de laagste stand van de afzuigkap niet rammelen.

Zeer tevreden over mijn bestelling bij ventilatieshop

Goedemorgen ervaringen, en een fijne klantenservice

Beste

Snel

Levering in prima staat.

Mijn bestelling is goed verpakt compleet geleverd. Zal volgende keer weer hier bestellen!

Goed product. Verzending is uitstekend gegaan. Aanrader, bespaard op een simpele wijze energiekosten

Goed product. Simpel toe te passen.

Prima geregeld

vlotte afhandeling. Prima product

Ventilator met WTW doet z'n werk goed. Effect met CO2 meter is duidelijk te meten.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire