Alles snel op site kunnen vinden en snelle levering voor een veel lagere prijs dan in de bouwmarkt , dus top !!!!!

Bestelling prima levering matig door post nl

Hele middag thuis en om 16:30 bericht kon niet leveren volgende dag (eind) zelf ophalen ? Materialen allemaal prima

Altijd op tijd en altijd goed!

Snel goed en betrouwbaar!

Net verpakt produkt en in gebruik eenTop product.

Ik schrok toen ik las hoe groot de doos zou zijn die verzonden werd. toen ik deze ontvangen had breekt er geen enkele risico's werden geno.en op de kans van beschadigen mijn complimenten hiervoor. De ventilator WRL-200 is een top product zuigt af in twee snelheden. Hij levert mega veel werk terwijl hij zeer compact is. In 1 woord TOP

Top levering.

Goede kwaliteit materialen. Snelle en correcte levering. 1 artikel had ik over en werd meteen zonder verdere kosten retour genomen.

Online webshop is duidelijk. Ook aanvullende informatie per mail was fijn.

Ware OK, Lieferung spät

Lieferung wurde 2x verlängert

goed materiaal, matig verpakt

Veel keuze in goede materialen. Goede prijsstelling, snel geleverd, de verpakking verdient wat meer aandacht. een aluminium rooster van 40x40 cm in een doos van 30x50 is slecht voor het model..

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. De verzend-verpakking mag wel wat kleiner.

Snelle verzending. Product zoals omschreven.

Top bedrijf

Snelle service super goed geregeld echt een goed bedrijf!

Goede producten en snelle bezorging

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend geleverd. Het kan bijna niet sneller!

Goede voorlichting uitstekende service

Goed advies gekregen over de te kiezen wtw. Een foutje in de levering binnen een dag hersteld.

Levering goed, retour sturen bleek beschadigd

0169675 en 0542328 teruggestuurd en bleek dat de pijp beschadigd was , terwijl ik beiden heel heb teruggestuurd.

product voldoet aan de verwachtingen.

Het product voldoet aan de eisen, alleen de levertijd was wat lang. Dit werd echter gelijk goed vermeld.

Snelle levering, kwaliteit niet altijd optimaal

Twee sysemen aangeschaft, inclusief spirobuizen, flexibele buizen etc. Website werkte bij bestellen twee keren niet goed. Spullen werden snel geleverd. De meeste spirobuizen waren bij de uiteinden verbogen.

Snelle levering alles goed

Ik had ventilatie spullen besteld die zeer snel werden geleverd! Top bedrijf

Exact volgens afspraak geleverd.

Precies geleverd binnen juiste levertijd, en zelfs via service afdeling op de hoogte gehouden.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle reactie op vragen, ruime keus, duidelijke website en vlotte levering.

Top service en snelle levering

Staan je goed te woord met het maken van de juiste keuze uit het brede assortiment Snelle levering en goede kwaliteit

Beschrijving consistent met het product. Snelle verzending .

Beschrijving consistent met het product. Snelle verzending .Met vriendelijke groeten aan het hele team Ventilatieshop.nl

Niet te duur met goede service

Duidelijke site met veel keuze en goede omschrijving. Goede nazorg met versturen van handleiding en montage instructies.

Gewoon goed

Een zeer fijne ervaring, denken mee en zijn zeer coulant.

Na het installeren van een buismotor tot de conclusie dat het een verkeerd type was voor de geleverde remote controller. Na telefonisch overleg het advies een 3 standen aan te schaffen ipv PWM aangestuurd. Helaas was ik net buiten de garantie termijn, maar na overleg kon er toch een retour geregeld. Dit is echt heel coulant en zeer gewaardeerd. Alles nu geplaatst en het werkt nu prima. Zeer tevreden!

alles was prima ,en snelle levering!

alles was prima ,en snelle levering!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire