Goed en snel.

Paar keer al iets besteld. Altijd goed verpakt en snel. En als je belt wordt je altijd goed tewoord gestaan. Helemaal prima.

Snelle levering. Klasse product

Vandaag besteld morgen in huis. Dit maken ze waar. Ook zeer tevreden over het bestelde ventilatierooster

Kwaliteit product en snel geleverd

Goede telefonisch advies zorgde ervoor dat ik het juiste product bestelde.

Snel geleverd, scherpe prijs.

Een geïsoleerde flexibele slang besteld, met slangkklemmen. Precies wat ik verwacht had en snel geleverd.

Prima webshop, maar lees de kleine letters.

Prima webshop. Niet de goedkoopste, maar wel hier besteld omdat zowel boven als onderaan de website staat vermeld "voor 23.59 besteld, morgen geleverd". Helaas geldt dit dus niet op vrijdagavond en heb ik mijn pakket ipv 1 dag, pas 5 dagen later opgehaald bij een punt. Heb dit gemeld aan de webshop, hopelijk hebben ze deze misleidende reclame ondertussen aangepast.

een vraag gesteld met foto's prima antwoord ontvangen.

ik moest een terugslagklep hebben voor het afvoerkanaal van de afzuigkap. met wat foto's en maten het juiste artikel ku nen bestellen. En ook een snelle levering! Top dus. Bedankt!

Nette webshop en netjes volgens afspraak bezorgd,dus prima.

Gewoon goed snel geleverd

Laat besteld maar toch gewoon volgende dag binnen.

top zoals het hoort

2 verschillende ventilatoren besteld, heel snel in huis, voor de ene had ik achteraf een verkeerde besteld, dus extra nieuwe besteld welke ook heel snel binnen was, de verkeerde terug gestuurd en binnen enkele dagen geld alweer retour gehad. telkens overal mail gehad over de status. kortom top zoals het hoort.

Perfect en snel geregeld

Altijd weer!!

prima geregeld!

kopen via de website die duidelijk is. Levering was snel geregeld. Top!

Goed geregeld

Alles netjes op tijd in de avond geleverd. En goede kwaliteit

Deskundige en snelle service

IK had een probleempje uit te leggen omtrent de schakelaar van mijn ventilator. Na toesturen van foto, werd ik snel geadviseerd, en deed ik aankoop van een nieuwe schakelaar. De volgende dag werd de schakelaar thuis bezorgd. Kortom: prima service.

Goede buisventilator en snelle levering.

Goede product omschrijving op de site en bijpassende producten erbij vermeld. Snelle levering. Het werkt prima!

Duidelijke website. Snelle levering. Doen wat ze beloven Gewoon top.

Voortreffelijk exact volgens afspraak

Hele goed ervaring, bestellen is simpel, prima website en alles verlopen zoals belooft

Precies en snel geleverd.

Snel geleverd, factuur met handleiding van de apparaten. De zelfde dag, handig en overzichtelijk. Netjes verpakt alles naar wens. Voor mij de tweede keer. Toppie

Snel goede kwaliteit

Prima website artikel snel gevonden met de keuze tool.. Bestelling was daarna de volgende dag geleverd super.

Groot assortiment, snelle levering

gewoon betrouwbaar en een goed assortiment. Paar keer iets besteld tijdens de bouw en het kwam allemaal op tijd binnen, waardoor we geen vertraging op hebben gelopen.

Snelle levering goed produkt

Snelle levering, produkt ziet er goed uit

uitstekend

Eerst gebeld voor advies, was duidelijk in uitleg. En snelle levering

perfecte webshop, met uitgebreid assortiment

Goed advies en er wordt door de medewerkers meegedacht voor oplossingen

In een woord goed

Vandaag besteld, morgen correct geleverd.

snelle levering.

uitgebreid assortiment en kwalitatief goed

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire