Levering binnen 19u!

Na een defecte afzuiger 's avonds nog snel een Ducobox Silent besteld. De volgende dag aan het einde van middag al ontvangen. Direct gemonteerd. Moest nog wel even 2 draden in m'n perilex stopcontact wisselen. Daarna werkte het als een raket. Wat een zuigkracht. Enorm. Top service, top apparaat. Erg blij mee.

Super tevreden! Snelle reacties en top service!

Bestellen heel makkelijk en prima info

Badkamer ventilator besteld. Prima info op de site en bestelling verliep ook prima. Ventilator doet t erg goed maar maakt echter heel veel lawaai. Maar dit staat los van t bestellen dat ging super

Prima service en snel geleverd

De lampjes zijn goed verpakt en super snel geleverd

Op de website staan veel artikelen. Niet bij alle artikelen staan detail foto's. Zo heb ik een terugslag klep gekocht, en moest deze voor montage nog aanpassen omdat de as van de kleppen uitsteekt. Dit had met een detail foto duidelijk kunnen worden. Mogelijk had ik dan een andere klep gekocht. Gelukkig ben ik handig en kan zulke (kleine) aanpassingen maken. De levering was snel, de verpakking keurig, de informatie over de verzending helemaal goed.

Super snelle levering

De nieuwe ventilator paste precies op de bestaande installatie. Geluid is minder als de oude ventilator.

Prima geholpen

Wachtrij-indicatie, snem geholpen, prima geholpen

Redelijk

Op de site staat vandaag besteld morgen in huis. Nou mooi niet. Zet het er dan niet bij

Vooraf een mail gestuurd naar de klantenservice om informatie, ben daarin erg goed geholpen. Daar ook mijn keuze gemaakt op basis van het advies wat ik heb gekregen

Top goed snel kwaliteit

Snel besteld snel in huis top

Ok

gewoon goed

niks op aan te merken, Gewoon precies wat je verwacht. Snel geleverd.

goede en snelle uitlevering bestelling

De website is duidelijk en de verzending was snel.

Mooi materiaal snel heleverd

In de vergelijking met andere leveranciers zie je dat de Ventilatieshop kwaliteitsspullen levert. Daar was ik naar op zoek. Prima prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Positief

Het product voldeed aan de verwachting en is inmiddels geplaatst. Snel geleverd en van een prima kwaliteit.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel in huis

Na wat zoekwerk op het internet kwam ik bij ventilatieshop. Zij hadden niet alleen de beste prijs, maar ook duidelijke informatie over de verschillende producten. Na de bestelling nog een mail met extra uitleg over de installatie. Bestelling kwam in grote doos, godd verpakt. Al met al zeer tevreden

Bestelling goed verwerkt

Order goed gegaan en verzending ook naar wens verlopen

Heel klantgericht en goede producten en staan klaar om advies te geven

Goede kwaliteit

Super snelle levering en mooi kwaliteit

Ik haal vaker producten bij deze webshop en vind het heel fijn omdat er veel keuze is, en de levering super snel, ze houden je op de hoogte van elke stap en je hoeft nergens zelf achterna te bellen of te mailen.

Top ventilatorbedrijf

We hebben dezelfde ventilator weer kunnen kopen bij dit bedrijf. De “S&P Silent design” is werkelijk heel stil in het gebruik. Hij was makkelijk re installeren. Redelijk kwa prijs en mooi ontwerp voor iedere badkamer en/ of toiletruimte.

Goede prijs, snelle levering.

Besteld artikel voldeed helemaal aan de verwachtingen. Goede kwaliteit en pasvorm voor een heel acceptabele prijs. Volgende dag in huis. Perfect dus.

Mooie artikelen en snelle levering

Alles prima verlopen. Duidelijke website, snel geleverd en artikelen prima naar wens

snel en binnen 16 uur geleverd.

Super eenvoudig te bestellen en binnen 1 dag geleverd.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire