top service

1:00 in de nacht besteld, volgende dag in huis!

Makkelijke website, supersnelle levering en topproducten

Een webshop met focus! Heel veel producten uit voorraad leverbaar en daardoor de volgende dag al in huis! Een heerlijk overzichtelijke website, snelle afhandeling en zoals gezegd snelle levering. Daarom een welverdiende dikke tien!

Snelle levering en duidelijk communicatie

Verkoop van kwalitatieve producten

Het enige wat ontbrak was een stukje 4 aderige kabel om de Whisper "Remote" te koppelen . Dit soort snoer is bij geen enkele bouwmarkt te koop. Was een hele zoektocht om hier aan te komen.

Mooi product, super snelle levering!

Erg mooi en strak design ventilator rooster!! En zeer snel bij mij thuisbezorgd.

Snelle levering zonder problemen

makkelijk te vinden producten op de website en bestelling ging vlot.

Snel en goed zoals je zou wensen

Supersnel verzonden. Nadat bleek dat een vierkant rooster wat schroefgaten in oude stenen wel af zou dekken besloten langs Ede te rijden en de ronde te ruilen voor een vierkante. Gevraagd of ze toevallig ook handschoenen verkochten hier een paar van gekregen. Top service, echt aan te raden!

Levering binnen 1 dag

Snelle levering van een muurrooster van goede kwaliteit.

Snel-Correct

Goede selectie en top service!

Goede, allesomvattende selectie, ruime voorraad op het gebied van ventilatie en snelle levering. De Ventilatieshop.com heeft het wat mij betreft uitstekend voorelkaar.

Prima en snel

Goed produkt en snel geleverd

levering was even verkeerd gegaan en meteen goed opgelost!

fijn geholpen, overzichtelijke site

Goede service.

Prima geholpen in de winkel.

Uitstekend prijs/kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende prijs/kwaliteit voor een prima produkt. Snelle levering.

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snel geleverd en alles conform verwachting

Makkelijk geregeld, op tijd geleverd

goede voorraad dus snel in huis de juiste spullen

Geweldig, goed advies, snelle levering en prima retournering

Snelle levering van de bestelde artikelen

De vorige dag besteld en de volgende dag binnen. Supersnelle levering van goede kwaliteit onderdelen.

Bestelling prima ontvangen en op tijd.

Heel blij mee deze aankoop zuigt goed af en is heerlijk stil ook bij gebuik in de avond /nacht.

Betrouwbaar adres voor degelijk en onderbouwd advies en scherpe prijs.

Na uitleg van de plannen werd een adequaat en goed en bruikbaar advies gegeven om een goede WTW installatie te kunnen bouwen. De prijzen zijn markt conform en de shop, webshop met fysieke winkel en voorraadmagazijn, biedt de mogelijkheid te kijken naar alternatieven waarbij het persoonlijk advies zeer waardevol kan uitpakken, zoals in mijn geval gebleken. Nagenoeg alles was direct uit voorraad leverbaar en ik kon de volgende dag aan de slag. Overtollig materiaal kan zonder probleem retour. Een prima zaak die ik zonder meer aan iedereen kan aanbevelen.

Snelle levering van top producten

Een lamellen rooster voor afzuigkap die niet klappert met wind en een badkamer afzuiging die heerlijk stil is en ook nog heel goed afzuigt.

Prima service en scherpe prijzen.

Ik dacht na over een WTW in de slaapkamer waar ook een badkamer in open verbinding is. Op mijn adviesvraag via mail werd snel gereageerd en een goed advies gegeven om beter voor een normale ventilator te kiezen. Ook een aantal vragen over de ventilator werden snel en goed beantwoord. Een verademing tov veel andere webwinkels!

Superfijn bedrijf met fantastische service

De site is helder. De bestelling gaat vlot en de bestelde materialen worden snel geleverd. Retourneren en omruilen (ik had de verkeerde maat besteld) verloopt zonder problemen.

Bestelling netjes afgeleverd..

Bestelling netjes afgeleverd, alles past goed.

Veel keus en snel geleverd

Ik kon vinden wat ik wilde hebben en het werd snel geleverd. Makkelijke website.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire