vlug geholpen

zoals afgesproken binnen gekregen perfect!!!!

Snelle levering en bezorging

recht toe , recht aan

Besteld geleverd volgens afspraak en op tijd. Prima

Eenvoudig via internet te bestellen en in twee dagen in huis.

Op donderdag besteld en op zaterdag ontving ik de ventilator. Deze op de plaats van de oude ventilator gemonteerd met de bijbehorende nieuwe drie-stande schakelaar. Stekker in de contactdoos en hij functioneert goed. Hopelijk gaat deze net als de vorige weer 43 jaar mee.

perfect betrouwbare webshop

Goede webshop snelle levering kan het iedereen aanbevelen je word altijd netjes geholpen perfect ga zo door

Nog nooit op tijd geleverd

Ik heb er 3 keer iets besteld maar is nooit op tijd geleverd. één maal was het zelfs 3 dagen te laat, "omdat ik in het systeem was blijven hangen" wat dat ook mag betekenen. Hierdoor stonden dus wel twee man zonder werk.

Snel en correct

De bestelling werd snel en correct ontvangen

Geweldig mooi

Duidelijke foto’s bij de bestelsite. Veel keuze.

Een shop met grote keuze en snelle afhandeling

De webshop heeft een groot, breed assortiment. De indeling is overzichtelijk en de prijzen zijn goed. De afhandeling van de bestelling ging vlot en correct.

Supersnel en goed

Goed en goedkoop snelle levering

Goedkoop en snel

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Gewoon goed

Netjes geleverd wat besteld is

TOP

TOP

Op tijd en goed product !

Voldoet aan mijn verwachtingen en netjes op tjjd geleverd

Helemaal top

Simpel , overzichtelijk en snel geleverd!

Goed produkt

Nadat ik heb moeten bellen waar mijn bestelling bleef, vanwege de drukte was deze nog niet opgepakt, is er de volgende dag alsnog volgens afspraak geleverd.

Snelle en goede levering

Voor herhaling vatbaar.

Snel geregeld

Prima site en de andere dag bezorgd

Niets op aan te merken

In de avond besteld de volgende dag tegen scherpe prijs geleverd. Alleen wel enorm grote doos voor verpakking…….

Matige voorlichting, over de ventilator tevreden

Ik heb mijn situatie telefonisch beschreven en op advies 6 ventilatoren besteld. Levering was iets later dan gepland, dat kan echter door de decemberdrukte komen. Uitgepakt leken de snoertjes te kort te zijn voor mijn situatie. Langere snoertjes besteld en gebeld met de shop daar ik verzendkosten moest betalen Ik kreeg een matig sprekende man aan hij gaf aan dat ik de lengte op internet had kunnen lezen ( is ook zo, maar op advies besteld) en hij verder niets kon doen. Daarna kwam ik in een locale bouwmarkt waar de ventilatoren een stuk goedkoper haren. Installatie eenvoudig, over de effectiviteit kan ik nog geen oordeel geven.

Service en oplossingsgericht

Kwaliteit en service

Leveren kwaliteit producten en een snelle service heb je vragen denken ze met je mee en kom je tot het juiste product

Prima!!

Zondagavond besteld, maandag in huis! Perfect.

Ervaring met de webshop is super. Groot assortiment, prima prijs en kwaliteit. Persoonlijk advies. Bestellen, betalen en levering verloopt zeer snel.

Goed passend en werkt super goed

Snel verzonden

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire