prima bedrijf

Snelle levering, prima bedrijf, duidelijke website

Helemaal top

Overzichtelijke site en bizar snelle levering (rond 14:30 besteld volgende ochtend in huis). Perfect.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Exceeds Expectations

I recently bought a ventilator and I was very glad with the experience. The delivered it very quickly. The ventilator suction power has exceeded my expectations in all ways. My house is now moist free everywhere especially near glass windows.

Alles was makkelijk te vinden op de site. Snel afgeleverd. Aanrader.

Prima materiaal en snel geleverd.

Geluiddempers en lucht regelaar ventiel gekocht voor de ventilatie kanalen. Prima materiaal, handig te plaatsen en goed af te stellen

Snel en netjes verpakt

Overzichtelijke site en ze doen wat ze zeggen.

Gewoon goede winkel !

Het proces van zoeken tot bestellen, en tot levering is gewoon goed. Leuke black friday korting. Super !

Prima goede website om artikelen uit te zoeken.

Snelle levering en kwalitief goede produkten voor een scherpe prijs.Zonder verzendkosten.

Goede prijs, snelle levering

Hier kon ik precies het benodigde onderdeel bestellen en de prijs was prima. Ook de levering was snel. Dank jullie wel.

Netjes en zo als afgesproken

Nette levering en op de vooraf aangegeven tijd en datum

Helemaal goed

2 ventilariebuizen snel geleverd.

Ruime keus, goede kwaliteit/ prijsverhouding en snel bezorgd.

Alles perfect

Geen aanmerkingen gewoon goed

Product niet juiste maat

Besteld:terugslag klep voor in de buis van de afzuigkap. Deze buis is 150 doorsnee. De terugslag klep zou in de buis geschoven moeten worden. Deze was ook exact 150 mm. Pas dus niet. Heb handmatig de klep aangepast zodat deze er gedeeltelijk in past. Met tape afgewerkt om te af te dichten. Al met al een klote klus.

Top, zou zo weer bestellen. Goede producten en vlotte levering.

zeer hulpvaardig en oplossing gerichte instelling

Zeer hulpvaardig en oplossing gerichte instelling. Ik belde over een onderdeel dat ik had laten vallen en daardoor stuk ging. Men bood spontaan aan een gratis vervangend onderdeel te sturen. Super.

Zeer snelle en betrouwbare levering

Zondag besteld en maandag geleverd. Keurig verpakt met alle benodigde gegevens ook via mail ontvangen. En voorbeeld voor menig webshop. Helaas kan ik geen verbeteringen aangeven aangezien alles keurig is uitgevoerd.

Snel geleverd en goed verpakt.

Bestelling is prima afgehandeld.

Snel en goed product

Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vragen , prima

Ziet er netjes uit en werkt gemakkelijk

Alles conform verwachting

Prima, niets op aan te merken. Alles conform verwachting

1+1=2

prima ervaring

pluspunten zijn: bestellen ging makkelijk....prijs was/is goed...bezorgen ging snel wat beter had gekund : de bezorger stond onverwachts op de met de wtw....gelukkig was ik nog net thuis...

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire