Alles goed netjes en snel af gehandeld

Mijn ervaring is alles netjes en soepel af gehandeld . Telefonisch contact was netjes en en verstand van zaken afgehandeld. Direct retour formulier via mail gestuurd . Na paar dagen stond geld weer op de rekening. Top

Goed advies

Goed advies over de verschillende roosters en welke het beste past.

Mijns inziens de beste prijs / kwaliteit webshop in ventilatie!

Afgelopen periode meerdere bestellingen geplaatst bij Ventilatieshop.nl. De klantenservice gemaild met een aantal vragen en daarbij ben ik zeer goed en deskundig geholpen. Vervolgens alles besteld en keurig geleverd. Een keer was de levering wat vertraagd, maar dat was in de BlackFriday week, dus dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Absolute aanrader!

Teleurgesteld

Wel teleurgesteld. Heb een huisventilatorsysteem van 600m3 besteld en krijg een van 400m3.Na installatie pas op de bon gezien.Bij bellen met de klantenservice.krijg ik te horen dat ik gewoon 252 euro is terwijl op de webshop 400m3 247euro is.

Meer dan tevreden

Na de Oxygreen bestelt te hebben met perlex stekker bleek al snel dat ik het verkeerde type in huis te hebben om met afstand bediening te kunnen bedienen.Omruilen voor ander type geen enkel probleem. Snelle levering en crediteren TOP SERVICE

Mooie rustige ventilator

Mooie rustige ventilator voldoet aan alle eisen De bewegings melder doet het perfect waardoor er bijna geen condens meer in de badkamer hebben Ook de handleiding was erg duidelijk Top we zijn zeeeer tevreden

Correct en snel geleverd.

Het bestelde was geheel naar verwachting. Een dag eerder rgeleverd dan was aangegeven.

prima snelle levering tegen een goede prijs

makkelijk bestellen

Goede geleverd.

Netjes en snelle service.

Goed geregeld

Producten goed verpakt en snel verzonden.

Top en snelle service

Snelle reactie op mijn mail. Probleem snel opgelost

Dag later fikse kortingen en kan men niets doen

Bestelling gedaan en een dag later black friday aanbiedingen voor -15 Men kon niks doen…

Snelle levering ventilatie afvoer dop

Prijs en kwaliteit verhouding goed, past goed in ventilatie opening. Snelle levering, goed verpakt

Geleverd wat ik besteld heb

Snelle levering.Duidelijke en snelle communicatie.

Goede hulp bij het maken van een keuze

Wat een fijne site, alle producten in 1 overzicht met een goede zoekfunctie. Artikelen werden dezelfde dag nog verzonden en de dag erna geleverd.

Goede producten

Op zoek naar een dakbeschotafdichting voor de aan-, afvoer van de cv, kwam ik terecht bij deze winkel. Prima prijs en gratis verzending bij een laag bedrag. Snelle levering

goede service snelle levering

Grote keuze in materialen en snelle levering

Mooi product en super service

S&P Silent 100 ventilator besteld en en binnen 24 uur ontvangen. Super levering en duidelijke handleiding van ventilatorshop ontvangen. In 1 woord chapeau.

Levering verspreid zonder dit mede te delen waardoor ik na meerdere ophaal punten moest , en 6x een

,Zie hierboven !

Duidelijke website, veel informatie, snel besteld en geleverd

Even een avondje vullen met informatie opdoen over mechanische ventilatie. Veel informatie te vinden, veel producten op voorraad. Op vrijdagavond besteld, zou dinsdag geleverd worden. Dankzij de overbezette vriendjes van PostNL kwam het 2 dagen eerder, op zondag.

Snel geleverd volgens afspraak

Duidelijke webshop

Bestelde producten voldoen aan de verwachtingen en daarbij een super snelle levering!. Zondag besteld en maandag ontvangen via Postnl

Goeie prijs, snelle levering.

Helemaal perfect

Diverse keren iets besteld en wat ik bijzonder vind, de voorgestelde levertijd klopt daadwerkelijk. Bijvoorbeeld, nu besteld, morgen in huis. Dat lees ik ook op andere sites, maar zit er vaak toch een dag extra tussen. Maar hier heeft men het altijd nog waar gemaakt, zelfs als ik laat bestelde en er zelf vanuit ging dat het deze keer wel niet zou lukken, bovendien het juiste artikel zoals omschreven van goede kwaliteit ,

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire