Super snel en correct afgeleverd

Mooi product. Goed omschreven Snel afgeleverd

Overzichtelijke website voor alle ventilatie benodigdheden

Voor slaapkamers en keuken spirobuis en ventilatiesysteem nodig. Gekozen voor een alles in 1 pakket van Duco. Duidelijke instructie om deze zelf te installeren. Het plaatsen van de buizen was nog een uitdaging maar is ook gelukt. Alleen de kwaliteit van de flexibele slang viel wat tegen, mijn advies zou zijn om een kwaliteit beter te kiezen dan de standaard slang zeker als je het wegwerkt waar je niet snel meer bij kan komen. Verder was de levering vlot.

Goed en snel geleverd!!

Mooi product

Mooi product en een snelle levering.

op

Goeie materialen en perfecte levering

Netjes geleverd en goede communicatie

De bestelde Ducobox silent is netjes geleverd alleen veel te laat. Heeft bijna een week geduurd. Dit kwam niet door ventilatieshop, maar door PostNL. 2 dagen voor niets thuis gebleven, en twee keer om 21:00 een melding dat bezorgdag gewijzigd werd. Dus slechte service van PostNL. Ventilatieshop bood excuses aan nadat ik dit bij hun gemeld had, maar schuld ligt niet hij hun. Tevreden over de Ducobox.

Uitstekende ervaring(en) met deze webshop.

Product voldoet helemaal aan mijn verwachting. Webshop is overzichtelijk en levering is heel snel. Waardeer ik enorm !

snelle levering perfect product

enige tijd gezocht naar vervangging luchtroosters kwam bij "Ventilatorshop" uit perfecte vervangging werkt goed past precies.

Goede service, snel geleverd

Na contact met de helpdesk goed geholpen en direct het product de volgende dag alsnog ontvangen.

Alles geleverd comform afspraak

Allesgoed geleverd, en snel

Goed assortiment, niet duur

Ik had een vraag over de aansluiting en ik kreeg ze direct aan de lijn met raad. Fijn! Enige critiekpunt; bij artikelen staat soms vandaag besteld morgen geleverd (of zelfs diezelfde avond nog),alleen eenmaal in mijn mandje was de levertijd 3 dagen. Anders. Net die ene ster.

Netjes en snel geleverd

Zal het aan iedereen aanraden om hier snel en veilig te shoppen

Snel, correct, precies wat ik zocht

Zocht het juiste product om op afstand een bestaande ventilatie aan te kunnen sturen en direct het juiste aanbevolen gekregen.

Snelle en goede levering

Uitgebreid assortiment

Heel goede service

Ik had een paar rubber Wagner trilling demper gekocht maar voldeden niet aan mijn verwachtingen, ik had ander materiaal nodig om trillingen tegen te gaan van een zuurstof contractor. Terug sturen was geen enkel probleem en ik kreeg het volledige bedrag wat ik betaalde terug. Dat vond ik echt super.

Sterk aanbevolen bedrijf

Relatief lage prijzen om te vergelijken met concurrenten. Groot assortiment. Snelle levering.

Topapparaat, supersnel in huis.

Was op zoek naar een dakventilator, die gemakkelijk te plaatsen is op bestaand afvoerkanaal. Plug and play! Oplossing gevonden tegen een heel betaalbare prijs. Topapparaat en supersnel geleverd!

Netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke website Goedeprijzen voor kwaliteit Zeer tevreden

snel en goed verpakt

Helaas zijn we de Venttilatieshop nu pas tegen gekomen goede prijs en spullen .

Helaas teleurstellend.

Van de door mij bestelde ventilator AUTO100T werkte de timer niet. Ik heb hem teruggestuurd.

snelle en duidelijke levering

De levering wat snel en goed. Nette uitleg en omschrijving van de installatie.

De site is duidelijk en makkelijk te bestellen en snelle levering

Duidelijke site en goede levering en communicatie

Duidelijke site en goede levering en communicatie

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire