Levertijd toegezegd, meer betaald, afspraak niet nagekomen – geen oplossing aangeboden
Ik heb hier een WTW-unit besteld omdat mij vooraf expliciet is bevestigd dat levering binnen 2–3 werkdagen mogelijk was. De prijs lag ongeveer €300 hoger dan bij andere leveranciers, maar vanwege onze installatieplanning was snelle levering voor ons doorslaggevend.
Na de bestelling bleek deze levertijd toch niet haalbaar en werd de levering verschoven naar 20 maart. Dat is aanzienlijk later dan de toegezegde 2–3 werkdagen. Inmiddels is de levertijd op de website ook aangepast.
Ik kan de bestelling nu annuleren, maar dat is echter geen oplossing omdat ik dan opnieuw moet bestellen en opnieuw levertijd verlies. Juist vanwege de snelle levering hebben wij destijds voor deze (duurdere) leverancier gekozen.
Telefonisch werd bovendien aangegeven dat compensatie niet mogelijk is, wat ik teleurstellend vind gezien de situatie.
Ik hoop alsnog dat Ventilatieshop met een passende oplossing komt voor dit probleem. Mocht dat gebeuren, dan pas ik deze review uiteraard graag aan.