Waar voor je geld.

Voordat ik mijn bestelling digitaal kon doen, heb ik diverse telefonische contacten gehad met uw medewerk(st)ers. Telkens vriendelijke en ter zake deskundige mensen. Chapeau. Nadat ik de bestelling afgerond had, werden de degelijke en betaalbare materialen een dag later al gratis thuis bezorgd.

Super.

Super goed,geen woorden voor. Mvg Wim.

Makkelijk snel en goed

Goede kwaliteit spullen

bestelling werd keurig geleverd en was naar verwachting

ik kan alleen oordelen over de levering en die was goed. en wat we besteld hadden is naar verwachting

Prima service, al leverde men het verkeerde artikel.

Overzichtelijke website, uitgebreid assortiment, goede producten

Al verschillende keren besteld bij deze webwinkel. Elke keer vlotte levering. Goed gedocumenteerde website die functioneert zoals het hoort.

Perfecte levering

Snelle levering en een prima product

Goede service en levering

Omdat ik vragen had over de werking van de ventilator Auto 100 had ik de service afdeling gebeld. Ik had de Auto 100 besteld omdat deze lamellen heeft die zelf sluiten. De Silent 100 heeft dat niet en die wilde ik vervangen, omdat de koude lucht van buiten in de badkamer het wel fris maakte ;-) Allereerst was de levering van de nieuwe ventilator Auto 100 keurig en snel en het telefonisch contact was deskundig, geduldig en plezierig. Ik moest wel even wachten voordat ik iemand van de service te pakken had, maar dat had ik er wel voor over ;-)

Deze keer niet gekregen wat ik besteld had

Maar door tijdgebrek door op te leveren heb ik deze ventielen er maar ingezet, hooende dat de klant er geen opmerking over maakte.

Besteld andere dag geleverd

snelle verzending, maar onbereikbaar voor vragen

ik had wat moeite met de installatie van mijn badkamerventilator, dus bel ik de servicedesk ( " u krijgt onmiddellijk reactie ") Inderdaad ! Je krijgt onmiddellijk een computerstem, die zegt, dat ik de 5e in de rij wachtenden ben. Na 30minuten wachten kreeg ik voor de zoveelste keer te horen, dat ik nog steeds 5e in de rij was. Dat betekent dus, dat 5e in de rij betekent: op een zijspoor gezet, of dat er maar 1 medewerker de servicedesk bedient. Snelle verzending is best plezierig, maar goede en snelle service is zeker zo belangrijk

product prima, nazorg wat minder

Tevreden over het product en de snelle levering. Op mijn vraag of er een ander bevestigingsrooster gestuur kon worden (de geleverde paste niet) werd mij gevraagd de hele bestelling te retourneren en alles opnieuw te bestellen. Voor mij was dit geen duurzame oplossing, is het tijdrovend en niet het klantvriendelijk. Het door jullie gebruikte systeem belemmert een snelle oplossing. Jammer. Ik hoop dat jullie iets aan mijn ervaring hebben om jullie service te verbeteren. Wanneer jullie me dan ook nog het goede roostertje (prijs max 2 euro) sturen zou dat helemaal top zijn.

goede en snelle levering

duidelijk goed en snel

Goed materiaal, levering was iets later als verwacht..

Duidelijke website, makkelijk bestellen.

prima service

duidelijke website, klantvriendelijk.

Zeer snel geleverd en perfect verpakt. Ook iets retour sturen is eenvoudig te regelen

product was zoals ik had verwacht en paste perfect

Wat is het toch een zegen om online snel precies het product te vinden wat je zoekt en het na bestelling de volgende dag in perfecte staat thuis afgeleverd te krijgen.

Twee kanalen van een meter kwamen beschadigd aan.

Op zich prima spullen, maar twee kanalen beschadigd. Moet bij jullie gebeurd zijn want de doos was onbeschadigd. Gelukkig had ik een halve meter kanaal en een extra verbindingsstuk besteld waardoor ik toch het werk af kan maken. De kanalen komen in een koof dus je ziet het niet. Maar ik ben er niet blij mee. Op zich kan ik het systeem aanbevelen maar meer controle op de inpakafdeling lijkt mij gewenst.

Op tijd en ln orde

Op tijd en in orde

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Aangenaam verrast over de prijzen en correcte levering.

Super snelle levering

Ik had om 4 uur een bestelling geplaatst. De volgende dag om 4 uur kon ik de Bunnik dakdoorvoer plaatsen. Wat een snelheid.

Tevreden!

Bestelling netjes geleverd.

Juiste spullen

Goede spullen van kwaliteit. Juiste levering!

Goed product zoals beschreven.

Duidelijke montage beschrijving, ziet er mooi uit en werkt goed.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire