Superrrrrrrrrrrrrr

Maandag besteld en dinsdag geleverd. En de bestelde ventilator is echt een topper je hoort hem echt nauwelijks. Een dag en nacht verschil met zijn voorganger die ik bij de bouwmarkt P....s had gekocht wat een herrie ding was dat. Ventilatorshop stuurt ook nog een inbouwhandleiding per mail op. DUS WAT MIJ BETREFT EEN DIKKE 10

Vlotte levering

Vlotte levering volgens belofte

Prettige en zakelijke modus operandi.

Telefonisch goed benaderbaar en bereid tot advisering zonder tijdsdruk op te roepen. Ventilatie is een voortdurend uitdagend probleem met veel zorg van de gebruiker van de woonruimte. Discipline in droog maken van badkamer is noodzaak. Handige hulpmaterialen zijn wenselijk en noodzakelijk. Ook zichtbare en vochtvaste instructies in het dagelijkse zicht zijn noodzakelijk, vooral ook in het geval van huurders. Ventilatieshop en hun Blaubergspullen hebben me goede diensten bewezen.

Goede en snelle levering .

Goede en snelle levering . Ook retour snel geregeld .

super

besteld wat ik zocht andere dag al in huis . die zelfde dag kreeg ik ook al schema opgestuurd zodat ik mij hier in kon verdiepen .

Goed en mooi product

Mooi dat die lengte maten per mm te koop zijn

Op tijd!!

Veel webshops beloven binnen 1 dag, Ventilatieshop doet het.

Goeie snelle service

goed assortiment en prijs

Het door mij bestelde product is prima echter niet wat ik nodig had wel in gebruik genomen maar moest eigenlijk een buis zijn die minder flexibel moet zijn

ben tevreden

prima leverantie

Fantastische aftersales!

Had de maten verkeerd opgemeten en mocht zonder problemen 30 ventilatieroosters terugsturen. Alles digitaal en snel opgevolgd. Topbedrijf!

Snelle en correcte levering

Precies wat ik besteld had kwam zeer snel en goed verpakt aan. Ook verwerking is gegaan zoals ik me vantevoren had bedacht. Goed product

Keurig en optijd

Zeer goede kwaliteit

Betrouwbare webshop

Bijna perfect product, snel geleverd, betrouwbaar, precies wat we zochten!

Prima producten.

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Goede producten!

Goede kwaliteit

Alles ging goed, goede kwaliteit.

Prima geholpen toen de ventilator niet leek te werken

Snel, adequaat en vriendelijk

Groot aanbod, goede prijs en snelle levering!

Door het grote aanbod, de prijs en vergeet ook niet de lage/geen verzendkosten heb ik hier uiteindelijk m'n spulletjes gehaald en dat beviel prima.

Prima producten

De juiste producten, redelijk snelle levering. De volgende dag geleverd was helaas niet waar. Maar ik had geen haast.

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en zeer goed ingepakt. Hele goede ervaring met Ventilatieshop

Snel geleverd en juiste artikelen. Top

Snelle levering en fijn dat het gratis bezorgt wordt Geweldige ervaring !!!!!!!

Snel en netjes

Goede informatie tijdens telefoon gesprek en snel en netjes geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire