Gemakkelijke webshop, snelle levering en tevreden over gekochte artikel!

Ik was op zoek naar een draadloze bediening voor een WTW. Via Google kwam ik hier uit. Gemakkelijke webshop, snelle levering en ik ben tevreden over de draadloze bediening. Vele malen goedkoper dan in andere webshops!

Goed bedrijf zeer vriendelijke medewerkers

Mijn bestelling moest retour hebben ook een zeer goede Transporter gevonden! Niet PostNL is al beter.

Mooi product

prima zaak alleen. post nl wat een *** bedrijf

alles in 1x verstuurd 1 doos 5 dagen later en post nl laat niks van zich horen via jullie wist ik dat er nog 1 doos moet komen .

Qua verzending wordt belofte waargemaakt.

Perfecte producten, snelle levering. Jammer dat er geen touwtjes aan rooster zitten, maar heb dat zelf opgelost. Voor herhaling vatbaar en betere service dan de concurrentie!

goedgeregeld

snel geleverd nadat ik in eerste instantie verkeerd besteld had

Prima ventilator + snel geleverd

Mooie ventilator, werkt ook prima, alleen elektrisch schema mag wat duidelijker.

prima service

Op zoek naar een badkamer ventilator met een zo groot mogelijk vermogen. Vraag via mail weggezet en al direct volgende dag deskundig advies. Na bestelling on line was het product de volgende dag al binnen. Product werkt - naar vermogen - goed.

duidelijk, snel en goede producten

helder en door de goede site goed werkbaar

Goede kwaliteit en snelle levering. De ventilator werkt erg goed

De ventilator werkt erg goed en doet wat het moet doen. Het is een degelijk product en ik ben er erg blij mee.

Prachtige roosters.

Goede communicatie en snel grote aantallen leverbaar. Topper!

Volgens bestelling gekregen

Duidelijke webshop en makkelijk te bestellen, vlotte levering

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Zoals beschreven en snel geleverd.

Prima !!!

Gewoon : perfect !

Makkelijke bestelling en snel in huis.

Vlotte afhandeling en product voldoet precies aan omschrijving

Degelijke service, mooie producten maar wel goed nadenken voor je wat koopt

Meerdere malen spullen besteld, altijd goed geleverd en zonder beschadigingen. Echter zijn sommige producten minder maats (de verantwoordelijkheid van de leverancier en niet ventilatieshop). De vent axia bep multihome besteld en installatie klopt voor geen meter: - geen bluetooth pairing mogelijk want hij weigert verbinding te maken met de telefoon - rf schakelaar zit heel los aan de muur, ondanks het feit dat de muurplaat muurvast zit

Uitgebreid geadviseerd. Ventilator voldoet zoals beschreven. Geluid is minimaal en lager dan ik had verwacht. Netjes op tijd geleverd.

Slecht meedenken

Vroeger kon je je probleem delen met Ventilatieshop en deden ze moeite om mee te denken wat de beste keuze/oplossing is, meestal belde ze ook even. Dat is helaas, zo'n 1,5 jaar later, anders, veel ge-emailed, zelfs een tekening voor ze gemaakt, niet bellen, alleen maar misverstanden, voelde als duwen/trekken aan een dood paard, waar duidelijk geen moeite gedaan werd... pffff vermoeiend. Jammerrr.. gemiste kans, ik betaal graag voor service, gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere die vergelijkbare producten met een beter advies aanbieden.

Degelijke stille toilet ventilator

Ventilator van Blauberg maakt webshop belofte helemaal waar: degelijk, makkelijk te monteren en in te stellen en stil als ie draait. Montage filmpje is erg duidelijk. Bestellen en levering uitstekend.

Goede service en vlotte levering

Altijd vlotte levering, en super klantenservice ! Pakketje ging ondanks goed aangegeven naar een verkeerd adres, er werd direct een andere Verzonden. Diverse keren besteld, altijd goede producten, goed verpakt en vlot geleverd.

Complete website, scherpe prijs en snelle levering

Prima kwaliteit, scherpe prijs

Top product. Zeer stil, erg krachtig!

Prima levering

Goed advies gekregen en vlotte afhandeling.

Goede werking deze ventilator ook makkelijk in te stellen vochtsensor Ook weinig geluid

Prima product, verzending dag te laat

Ik zocht een stille vervanging van de afzuiging van mijn badkamer. Hier vond ik een prima oplossing voor een nette prijs. Installatie was eenvoudig. Klein minpuntje is, dat als er op de website staat “op werkdagen voor 23.59 besteld volgende dag in huis”, je daar als klant toch op rekent. In dit geval kwam de ventilator dus een dag later.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire