Een prima webshop met goed advies.

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik kreeg ook nog een mail met installatie instructies. De ventilator doet het prima.

Bestelde delen volgende dag geleverd.

Bestelde delen volgende dag geleverd.

Perfecte roosters met een strakke afwerking

Roosters die prima de oude brink roosters vervangen en dat voor veel minder geld. Mooie strakke afwerking en licht van gewicht

Erg goed

Goede info per telefoon gekregen over het artikel. Daarna op de site besteld en de volgende dag in huis.

Besteld in vogelvlucht, morgen weer verse lucht!!

Supersnelle levering...top.

Uitstekende buisventilator

De buisventilator werkt zeer goed om de warme lucht van de woonkamer naar de keuken te blazen.

Zeer snelle en goed levering!

Zeer makkelijk te bestellen en de levering is supersnel. ondertussen ook nog contact gehad met een medewerker.

goed en duidelijk

Makkelijk duidelijk en vlot met bestellen en leveren

Aanrader

Zeer snelle levering. Retourbeleid uitstekend. Geld terug binnen een paar dagen. Ander product volgende dag weer binnen.

Goede informatieverschaffing en goede prducten

Ventilatieshop.com is betrouwbaar, geeft volledige informatie en levert snel en duidelijk. Ook werkt het aangekochte product uitstekend

Super geregeld goed product

Goed product snel geleverd perfecte documenten erbij voor installatie

Retour zending van verkeerd geleverd artikel.

Donderdag 19-10 een schoepenrooster besteld 175mm. Vrijdag 20-10 bezorgd. In pakketje geen schoepenrooster maar een ander artikel. Dit op 20-10 gemeld. 2000459230. Pakket is inmiddels opgehaald maar nog steeds geen schoepenrooster ontvangen. d.d. 27-10-2023.

Erg goed

Duidelijke omschrijving, snel en zorgvuldig geleverd, eerlijke prijs, goede handleiding, goed materiaal.

Snel geleverd product zoals omschreven

Top geregeld, product netjes binnen de aangegeven tijd geleverd, hier kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Super mooi product en perfecte levering

Erg tevreden over de kwaliteit van de roosters die in diverse maten en uitvoeringen door deze firma geleverd kunnen worden. Ik ben er blij van geworden.

goede service en kwaliteit

Was een goede keuze om hier te bestellen Top service !!

Goed product en snelle levering

Website is duidelijk en overzichtelijk. Extra (eigen) handleidingen om alles te installeren, waardoor de installatie soepel ging. Levering was snel en volgens afspraak

Bestelling was op tijd, compleet en prima prijs /kwaliteits verhouding.h

Gewoon niks op aan te merken en dat is heel erg prettig. Complete bestelling aanwezig, prima verpakt (geen deuken in de materialen). Alleen vond ik de website niet heel prettig werken, vandaar een sterretje minder.

Heb een van de ventilatoren ontvangen met een deukje we in. Kunnen we alleen het draaigedeelte nog kosteloos nagestuurd krijgen?

Overzichtelijk site goede service

Snel levering, ook over gebleven spullen gratis retour, is fijn

Snel geleverd en prima verpakt

Snel en goed geleverd

Goede producten snel geleverd zo geregeld

Goede ervice

Goed produkt en snelle levering.

Snelle levering en goede producten.

Ik had 2 type ventilatieroosters besteld. Werd de volgende dag zoals beloofd geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit ventilatieroosters. Kleur was alleen niet RAL 9010; meer richting RAL 9001 (cremewit). Verder erg tevreden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire