Als plus punt vind ik de handige beschrijving in de mail helemaal duidelijk in Jip en Janneke taal hoe je welk variant ventilator moet aansluiten. Dat scheelt mij tijd in de kleine letters lezen.

Prima internet winkel

Tot nu toe iedere bestelling perfect afgehandeld.

Prima, snelle levering

Voortreffelijk, professioneel geholpen en geleverd

Nadat ik mijn 28 jaar oude mechanische ventilatie wilde gaan vervangen, kreeg ik na contact met de service meteen de juiste antwoorden welke daarvoor vervangend was. Een voordeel was ook dat de gaten niet eens opnieuw geboord moesten worden en installeren was een fluitje van een cent. Snelle levering.

Zeer goed!

Ik heb een ontwerp gemaakt voor een afzuigsysteem voor een keuken/kantine in een kapsalon. Ter beoordeling naar Ventilatieshop gestuurd. Na het advies wat is gegeven is het ontwerp aangepast en de installatie gemonteerd. Het werkt uitmuntend! Wat een service!

Perfecte afhandeling net zoals de keren ervoor !

Spullen besteld op de website en zoals beloofd inderdaad de volgende dag in huis !

Goede prij, product en snelle levering

Goed en snel geleverd

prima producten en goede service

Een enkel product was niet op voorraad, maar de rest werd na contact per telefoon alvast opgestuurd. Twee dagen later was het missende product er ook. Top! Prima prijs/kwaliteit verhouding op de producten.

Corecte en snelle levering materialen. Produkten voldoen aan verwachting.

Voldoende qua snelheid en kwaliteit

Snelheid van verzending was ongeveer een dag, dus 2 dagen later had ik het binnen. Had vulkanische tape besteld. Tape zat vastgeplakt aan de binnenkant van de kartonnen doos. Dat is wat minder.

Goed passend product

Het past en werkt zoals bedoeld in de afzuigkap (zonder klapperen!)

prima, zeer snelle levering duidelijke site

prima site, duidelijk, alles wat je nodig hebt, snelle levering, Top !

Prima shop om te shoppen

Het product is zoals het is beschreven en werkt uitstekend

Producten snel geleverd, makkelijk te plaatsen en goed design.

Snel geregeld

Zeer functioneel product

Slecht

Nou ik had Multivent 5V ventilatiepijp gerouteerd. Nieuw in doos ongebruikt weer treug gestuurd.nou kreeg ik vandaag bericht dat hij beschadigd was scheur in zat en gebruikt was. Nu krijg ik mijn geld niet treug en de ventilatiepijp. Ik haal voort aan mijn spullen erg anders vind dit ******** rij

Goede afhandeling

Snel en gemakkelijk te traceren

Gewoon prima. Snel geleverd. Producten conform verwachting.

Website overzichtelijk. Prima geleverd. Kon alleen niet alles wat ik nodig had direct verkrijgen. Prima prijs ook.

duimpje

Ventilator had ik al 4 jaar eerder dezelfde geplaatst , bij verbouwing van de badkamer , deze werkte nog goed alleen de sensor voor vocht was kapot , fan bleef draaien. . Nu werkt het weer zoals het hoort , weet niet of 4 jaar ervoor staat , maar kreeg het niet meer gerepareerd

W

E

Goed telefonisch geholpen

Product snel en netjes geleverd

Ruim assortiment en snelle verzending!

Heel ruim assortiment aan diverse ventilatie-benodigdheden. Ik zocht naar geïsoleerde kanalen voor de koude afvoerlucht naar buiten. Deze waren in verschillende diameters te krijgen. Ook een ruim assortiment aan roosters voor aan de gevel. Omdat er veel lucht naar buiten moet worden getransporteerd koos ik voor een bolrooster met een grofmazig rooster. Ik had per ongeluk een verkeerd rooster besteld in de verkeerde diameter. Het aanmaken van een retourlabel was heel snel gebeurd! Top service en ik zal zeker nog eens wat bestellen.

Snelle levering, mooi product.

Ik heb een instelbaar (wit/stalen) toevoerventiel besteld. Voldoet aan de verwachtingen. Mooi en strak van design. Nette prijs. Vlotte levering. Blij mee :)

Kan niet beter

Product was nog mooier en beter dan ik zelf verwacht had, ben er zeer tevreden mee.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire