Goed bedrijf

Gewoon goed ,krijgt ook een aparte mail met de aansluitschema voor het gekochte product (top)

na al de tijd correcte leveringen te hebben gekregen zijn jullie nu de mist in gegaan

Ik ben al enige tijd klant en tot op heden steeds correct gekregen wat ik besteld en altijd voorhand betaald heb tot op heden. De slogan op de website "vandaag besteld is morgen geleverd" slaat werkelijks op niets, ik wacht al een week op mijn reeds bestelde materiaal en heb tot op heden nog niets mogen ontvangen waar jullie hebben we de materialen betaald gekregen voor ze deur uitgaan.

Goed en snel

Goed,snel,goedkoop en prettig

In de showroom goed geholpen en altijd snelle reacties

In de showroom goed geholpen en altijd snelle reacties

Had al eerder roosters besteld, daze bevielen zo goed dat ik er nog een had besteld.

Te late levering en geen goede klantenservice

Voor 23.59 uur besteld en de volgende dag in huis klopt niet. Ik kon bij het plaatsen van de bestelling kiezen voor een tijdstip van levering op de volgende dag. Het werd echter niet geleverd. Post nl gaf aan dat het pakket bij hen niet was geleverd in de ochtend, en de ventilatieshop gaf aan dat je iets speciaals moet aanklikken om de volgende dag te laten bestellen. Hiervoor staan geen instructies op de website. Bovendien kwam bij het kiezen van post nl gewoon naar voren dat ik een tijdstip op de volgende dag kon kiezen. De klantenservice leefde met mij mee maar dat betekent niet dat je een goede service levert. Er kwam geen oplossing. Ik ben ook niet meer terug gebeld. Ik ben op zoek gegaan naar een andere ventilator maar niet op tijd gevonden. Klussen is uitgesteld. Gaf veel stress.

Snel

Helaas, tot twee keer toe het verkeerde besteld. De ventilatieventielen pasten niet. De afwikkeling van de retouren ging prima en snel. Ook fijn dat het gratis teruggestuurd kan worden.

Siper service après vente

J'ai commandé le produit par erreur et la procédure de retour est très claire et très efficace

Goede informatie bij aankoop product.

Goede informatie bij aankoop product

Snel en probleemloos

Zoals het hoort: makkelijk en snel

Uitgebreide omschrijving van het product, goede prijs en snelle levering

Duco mechanische ventilatie box gekocht. De omschrijving op de website maakte de keuze gemakkelijker. De bestelling was binnen 24h geleverd aan huis. De Duco box was zeer eenvoudig te installeren. Was ik miste op de website aan informatie was de mogelijkheid van het product om deze in 10 verschillende voorgeprogrammeerde settings te installeren, om zo de druk en luchtstroom bij de inhoud van je huis te matchen.

Goede prijs, snel geleverd, ook goede service

De gebruiksaanwijzing voor het aansluiten was voor mij niet helemaal duidelijk. Telefonisch ben ik toen goed geholpen.

Meteen het juiste product.

Zeer snelle levering

Prijs/kwaliteit is goed en levering is super snel.

Duidelijke website en niet duur.

Was zelf naar de bekende bouwmarkten geweest, en daar lagen de prijzen stukken hoger als hier op hun site. S’ middags besteld volgende dag binnen op de afgesproken tijd. En daarbij veel meer keuze als bij de grote bouwmarkten.

Prima service, snelle levering

Alles prima in orde

Alles keurig in orde ben tevreden

Alles verloopt vlot en correct

Alles verloopt vlot en correct

Snel en uitgebreid

Veel keuze in artikelen, scherpe prijzen en vlotte verzending. Meerdere bestellingen gedaan.

Snelle levering, prima product

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, handleiding digitaal in de mail.

Perfecte service en snel geleverd!

Producten waren goed verpakt en snel geleverd. Gelijk gemonteerd en het voldoet aan alle eisen. Kijkend naar de concurrenten via internet veel waar voor je geld

Prima geholpen

Verkeerd geleverd ,maar snel opgelost

Makkelijk besteld, snelle levering

Positief

Snelle levering, goed product

Mijn bestelde terugslag klep werd snel geleverd, deze kon ik dezelfde nog monteren en werkt prima

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire