uitstekende service

Helaas had ik de verkeerde maat besteld maar op de website van Ventilatieshop staat duidelijk hoe je je pakket terug kunt sturen. Label printen en afgeven, binnen 3 dagen netjes een mailtje dat het paket ontvangen is. Dat noem ik uitstekende service!

Top bedrijf

Uitstekende service, ruime keuze, behulpzaam en snelle levering!!

Perfect.

Snel en goed!

Op zoek naar een identieke vervanger voor mijn design toilet ventilator, vond ik hem o.a. bij de ventilatieshop. De ventilatieshop had met afstand de beste prijs en de levering was razendsnel. Compliment

Ventilatieshop is prima, product mag beter

De levering van de ventilator was prima. Lekker snel en god afgehandeld. Her product was wat minder qua kwaliteit. Onderdelen passen namelijk pas nadat deze met tape zijn vastgezet

Uitstekend product en snelle levering

Duidelijke info op site. Product voldoet aan wensen. Snelle levering,

Product geretourneerd bedrag niet volledig rerour

Product geretourneerd en zou met schade geretourneerd zijn. Daar ik eigen- en spullen van anderen altijd met zorg behandel gevraagd om wat voor schade dat zou gaan en of daar een foto van kon worden gedeeld. Na telefonisch contact Geen reactie meer gehad, wel 50% in mindering gebracht op de credit factuur. Het gaat om een klein bedrag maar een groot principe!

Prima shop

Prima service en goede kwaliteit spullen

Geen verdere opmerkingen

Razend snel

Op zondag avond om 23.15uur besteld volgende dag voor 14.00 uur binnen..... dat is nog eens mega snel. Duidelijke site.

Prima deal

Alles ging volgens verwachting: bestellen , betalen en bezorgen.

Gemakkelijke webshop en uitstekende service

Via hun overzichtelijke webshop een keuze gemaakt. Keuze genoeg (mechanische ventilatie) en de prijzen zijn concurrerend. De volgende dag is het geleverd. Moet zeggen dat het wel erg goed verpakt was. Service is ook erg goed. Bij een vorige bestelling (badkamerventilator) was het terugslagklepje beschadigd tijdens het schoonmaken. Deze is na een belletje gratis door hun opgestuurd. Erg blij mee!

netjes op tijd geleverd wat ik bestelde

Prima dat ik er op kan vertrouwen dat mijn bestellingen ook daadwerkelijk afgeleverd worden.

Geweldig, vandaag besteld en de volgende dag binnen. ook betreft prijs heel scherp t.o.v. andere.

Alles top

Het bestellen en een retouren gingen makkelijk, alles werd snel verwerkt en ik had de producten snel in huis.

Alles volgens planning en afspraak

Goede kwaliteits producten, volgens afspraak snel geleverd.

we zijn zeer tevreden

Over de snelle levering en een goede omschrijving van het product.

Prima webshop met goede service!

Eerst telefonisch contact gehad met een medewerker omdat ik niet zeker was van mijn keuze. Goed en duidelijk advies gekregen. Snelle levering. Erg tevreden dus.

mooie site, snelle levering

Duidelijk materiaal omschrijving, met goede uitleg.

Dikke prima

Super snelle actie,het enige wat ik miste was Dat bij meerder aantallen geen korting was. Had 12 roosters en niet een dubbeltje korting. Misschien toch wel een leermoment.

Supersnelle verzending en ontvangst

Uitstekend product voor een schappelijke prijs, helemaal blij mee.

Prima materiaal, ook voor de doe het zelver.

Goed voorlichting en snelle levering.

Via website duidelijk en snel vinden van een goed product. Levering en evt. retour keurig geregeld. Prettige communicatie.

Goed product , aanbevolen

Nu in ons nieuwe huis weer een ventilator gekocht bij Ventilatorschop.nl . Omdat de vorige zo stil was met een goede afzuig capaciteit, heb ik geen moment getwijfeld om de nieuwe hier ook te kopen. Ik zocht er 1 tje die een klep had of iets dergelijks. Maar vond er 1 met lamellen, nou het werkt perfect en sluit de badkamer tegen koude lucht perfect af. Topp

Snelle levering, Goede overzichtelijke site.

Zie bovenstaande.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire