Snelle levering en laagdrempelige service

Het bestelde artikel kwam de volgende dag binnen. Helaas past het het niet. Kon het gelukkig zonder gedoe terugleveren. Dat ging zeer soepel, dus tevreden!

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Goede site en alles goed geregeld.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

goeie snelle service

Overzichtelijke site, product snel geleverd.

Goed voor elkaar

Super snel allemaal

Snelle levering, goede prijs

De scherpste prijs voor producten en ook een goede service. Top bedrijf

Goede site goede voorraad

Alles gaat volgens afspraak. Graag email in werkuren verzenden dus niet om 5uur sochtends een mail voor dit onderzoek

goede ervaring

Goede spullen tegen goede prijs

Snel geleverd, en ook nog een installatie beschrijving meegestuurd!

Snelle levering goede kwaliteit!

Besteld en snel de artikelen ontvangen. De prijs kwaliteit staat zeer goed in verhouding!! Ik zou er zo weer bestellen!!

Uitstekend..!

Prima bedrijf met overzichtelijke website en zeer ruim assortiment. Alle noodzakelijke artikel-specificaties en begeleidende afbeeldingen worden getoond. De artikelen zijn van goede kwaliteit, worden goed verpakt en snel verzonden.

snel en correct

Zending was op afgesproken dag geleverd, netjes verpakt.

Probleemloze levering.

Onderdeel makkelijk te vinden, te bestellen en de volgende dag in huis.

Professioneel bedrijf met volledig leveringsprogramma

Vriendelijke beantwoording van telefonisch gestelde vragen en volledig leveringsprogramma eenvoudig te bekijken op de website met duidelijke maatvoering.

Goed kwaliteit

Vee keuze voor verschillende oplossingen

Is een twijfelgeval

Levering was prima. Maar dat ik nu spamberichten binnenkrijg op mijn email vind ik slecht. Ik kon dit traceren naar in de aanhef van de email. Ik verzoek u hier onmiddelijk een einde aan te maken.

Prima spul en snel geleverd

Overzichtelijke site, de onderdelen, spiro-buis hulpstukken, snel gevonden en geleverd.

super

wordt keurig op tijd geleverd

Goed geregeld

Van bestelling plaatsen, tot aflevering Helemaal top Mvg Hans

Overzichtelijke webshop

Makkelijk terug te vinden producten,overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop en vlugge levering:ideaal!

Ik heb een zeer goed product besteld

Ik heb een zeer goede ervaringen met h bestelde afzuigmotor . Motor ingebouwd de afzuig kracht is enorm goed ik ben er blij mee bij deze hebben jullie er klant bij Mvgr D

Goede service ook bij retour

Door mijn misverstand verkeerde maat besteld. Alles retour een zeer snel geld volledig retour ontvangen. Voor mij een bewijs van de uitstekende service.

Prima bedrijf

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire