Snel, compleet en vriendelijk.

In de shop worden artikelen goed omschreven. Je vindt er gebruiksinstructies in PDF - vorm en een duidelijke installatietekening. Het bestel- en bezorgproces gaat snel met adequate berichtgeving omtrent de status. De bestelde artikelen zijn goed verpakt. Retourneren is geen probleem en was in mijn geval gratis. Na 2 dagen werd het geld teruggeboekt.

Snel geleverd, super qualiteit.

Snel geleverd, super qualiteit.

Snelle levering prima product

Product zelf viel enigsinds tegen na verwachting maar levering en site zelf waren top

Gewoon goed

Bestellen ging eenvoudig, levering op tijd en product voldeed.

Bestelling niet kompleet

Ik pak zojuist mijn doos uit. Helaas niet kompleet. Echt een inpak fout. Niet blij mee Ik ga morgen bellen als het snel.opgelost wordt komt er nieuwe beoordeling. MAIL VERSTUURD GEEN ANTWOORDT. WEL VERZOEK OM BEOORDELING AAN TE PASSEN. 45 MINUTEN AAN DE LIJN GEHANGEN NIEMAND BEREIKBAAR. NIET BLIJ DE BEOORDELING WORDT HIERDOOR SLECHTER WEL REACTIE OP BEOORDELING MAAR GEEN MAIL REACTIE EN NIET BEREIKBAAR ECHT NIET BLIJ

Professioneel en behulpzaam!

Goed berijdbaar, professionele input, wijde selecte met kwaliteit a producten, behulpzaam en vriendelijk!

gewoon goed.

nette levering, ook het retour sturen van kapot geleverde afzuiger ging ook goed

Mooi product

Mooi product,snelle levering

vlot geleverd, voor een nette prijs

snel geleverd voor een nette prijs gatzaag 200 mm

snelle nette levering

snelle perfecte levering. netjes verpakt.

Snelle leveringen en behulpzame mensen bij de klantenservice.

Goede en snelle service en levering

een goed en duidelijk advies en de snelle levering maakt het winkelen hier erg aangenaam. Prijs is ook goed!

goede website en snelle levering

tot nu toe helemaal goed

contact/geen contact

over bestellen en levertijd goed contact, bij aflevering geen contact of mail waardoor afleverraar voor gesloten deur stond. dit had aders gekund.

Snelle en goede levering

Goede website snel het product kunnen vinden en bestellen en afgeleverd zoals beloofd

Supervlotte levering!

Goede kwaliteit spullen!

Prettig telefonisch contact.

Super en snel

Goede prijs en super snelle levering

Mooi compleet top en snel geleverd

Super goer

Helemaal goed

Supersnelle en vooral tijdige bezorging

Snelle en makkelijke verzending en bezorging op tijd binnen.

Top levering en product

Mooi op tijd geleverd en precies wat ik zocht. Beschrijving op de website klopte helemaal

Snelle levering, product voldoet 100% aan verwachting

Levering OK. Ik kocht deze ventilator ter vervanging van hetzelfde merk en type wat ik 3.5 jaar geleden ook bij jullie kocht. De oude ventilator bleef sinds enkele maanden permanent draaien. Dus ik ging er vanuit dat deze defect was. Bij het nieuwe exemplaar zijn de kleuren van de bedrading anders dan de kleuren in de bijgaande installatiedocumentatie.

,'s morgens besteld en ,'s avonds al in huis. Top!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire