Helemaal tevreden.

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe ventilatiebox en aanverwante artikelen. Alles werd op tijd bezorgd zoals beloofd.

Fantastisch en naar verwachting

Niks is fout gegaan. En dit ging allemaal goed: - de informatie op de website klopt met het product. - de levering ging snel en volgens afspraak - de communicatie omtrent de levering was duidelijk en relevant - de kwaliteit van het product.

Snel super

Bestellen en snel binnen Super

Vorige jaar een ventilator besteld, helaas pasgeleden al defect. Teruggestuurd en na 2 dagen de diagnose onherstelbaar defect, gelijk is er een nieuwe verstuurd. Kortom, TOP!

bestelling kwam 1 week te laat verder toppie

Komen afspraken na

Bestelling snel geleverd tegen redelijke prijs.

Ruime keus, snelle levering

Eenmaal keus gemaakt, werd bestelling snel geleverd. Prijs, kwaliteitsverhoging oké. Klantenservice telefonisch behulpzaam en retourzending snel afgehandeld

Prima niets op aan te merken

Vlotte levering

Zoals het hoort

gewoon

Het product was goed en had door de brievenbus gekund. Dus onnodig bezorgkosten moeten betalen.

Snelle levering en overzichtelijke website met veel informatie

Hele overzichtelijke site met veel informatie die je helpt om de juiste keuze te maken. Wordt ook nog eens snel geleverd, top!

Goed materiaal voor een mooie prijs.

Ik heb het juiste materiaal makkelijk kunnen vinden en bestellen en daarnaast werd het afleveren ook snel en goed gedaan.

Goede kwaliteit en vlotte levering

Kwaliteit en vlotte levering prijs is goed . Nederlandse handleiding toegevoegd perfect.

Voor ons perfecte ventilator

In onze badkamer hebben we eerder twee ventilatoren gehad. Eéntje gaf na een paar jaren de geest en de tweede werkte zeer slecht. We hebben nu een ventilator bij deze shop gekocht waar zeer duidelijk was aangegeven wat te verwachten van de gekochte ventilator. Na inbouw doet deze exact zoals beschreven en hebben we voor het eerst een goed functionerende badkamer ventilator. Zeer tevreden.

Het juiste product en goede kwaliteit

Eenvoudige bestelprocedure, snelle afhandeling. Zoals beloofd volgende werkdag bezorgt. Geen troep maar degelijk materiaal en het allerbelangrijkste: het past in een keer.

Super snelle levering en mooie producten

Heel goed!!

Goede service en snelle bezorging

Al diverse keren een bestelling gedaan en altijd snel en op tijd bezorgt! Zeer tevreden

Werkt uitstekend

De ventilator werkt zoals die beschteven staat, de douche vrij snel vochtvrij

Snelle levering/goed verpakt

Mooie design ventilatie rooster de juiste afmeting en kleur staat perfect in onze toilet.

Bestellen leveren en betalen.

Goed product voor goede prijs en snelle verzending

Duidelijke uitleg en plaatjes op de site. Je krijgt dan ook wat je bestelt. Prijs en kwaliteit zijn prima in orde.

keurig, netjes en goed verzorgd

keurig, netjes en goed verzorgd

Makkelijk toegankelijk en ruime sortering en goede en snelle afhandeling van je bestelling

Mooi op tijd

Mooie spullen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire