De belofte 's-morgens bestellen en 's-avonds in huis maken ze absoluut waar. Breed assortiment roosters.

Snel en keurig op afspraak geregd

Het was zeer gemakkelijk bestellen via de site , die goed overzichtelijk is Als je het spul smorgens vroeg besteld komt het zelfs dezelfde dag nog, dat is al helemaal een pluspunt omdat je dezelfde dag mooi door kunt gaan met de geleverde onderdelen. Keurig in 1 woord

snelle levering - alles zat in de doos

vlotte levering en de levering was compleet ( kun je niet van alle leveranciers zeggen !!!

Geweldige zaak

Heb al veel besteld daar, en is altijd geweldig gegaan, veel keus qua ventilatoren, wordt snel geleverd, en goed verpakt, ook belangrijk. vind ze beter dan bouwmarkten.....

Product voldoet

Prima sevice

We hebben zelf gemonteerd en geplaatst en werkt goed.

Topservice!

Witte ventilator besteld, niet naar de kleuren gekeken. Toch maar een zwarte besteld, de volgende dag binnen en de witte kan kosteloos retour! Top service!

Amazing

My ventilation system was ordered and delivered the same same day… It is perfect for what I need… Amazing service! Bedankt

Ik had snel wat nodig, meteen besteld, snel bezorgd. Bleek dat ik een verkeerde maat had opgenomen. Eigen fout. Toch maar retour gezonden en zonder morren de aankoopsom terug ontvangen. Goeie service!

Goed geregeld

Great prices and fast delivery.

Great prices and fast delivery.

Veel keus en snel geleverd

Snel geleverd en ruime keuze

Goede info en zeer snelle levering

Informatie gevraagd over buisventilatoren. Goed voorgelicht. Smorgens besteld, dezelfde dag nog in huis. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Product werkt uitstekend Voldoet geheel aan de verwachting

Is gewoon altijd raak! Goed spul!

Duidelijke, goede foto’s. website, What you see is want you get.

goede producten en fijne klantenservice

Goede producten, en goed te bereiken klantenservice. Ik heb hier meerdere keren onderdelen voor mijn mobiele airco's gekocht.

Prima geleverd binnen één dag

Ik heb binnen één dag precies ontvangen wat ik heb besteld.

top

Bestellen, order bevestiging en levering ging voorspoedig.

Snelle levering....

Fijn dat er nog shops zijn die daadwerkelijk producten op voorraad hebben en direct kunnen leveren. Absolute aanrader deze e-winkel!

Keurig verpakt en zeer goede kwaliteit roosters

Totaal tevreden over snelle afhandeling en geleverd produkt.

Zeer goede service

Prima kwaliteit en prijs verhouding

Prima webshop en levering

Snelle levering en prima kwaliteit en prijs

Mooie producten

Duidelijke site, mooie producten, snel verzonden.

Duidelijke site en vlotte en nette levering

Bestelling op donderdagavond geplaatst en vrijdags al geleverd. Top!

De spullen correct geleverd

Ik ben tevreden..

Top materiaal

Snelle levering, en alles past

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire