Snelle levering, goed product, scherpe prijs.

Ventilator snel geleverd Ventilator voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Erg scherpe prijs. Top

Kwaliteit en snelle levering

Als je lastminute iets nodig hebt is ventilatieshop de leverancier waar je op kan rekenen. Ook hebben ze een groot assortiment.

In 1 zin is erg lastig, maar in 1 woord kan wel en dat is: perfect

Zie bovenstaande

Veel goedkoper dan Gamma of Praxis

Veel goedkoper dan Gamma of Praxis, alleen de site is niet erg handig, bijv. Je kan niet in een klick terug naar de vorig pagina, moet je op nieuw beginnen tot jij bereik waar jij was!!!

Niet eens de juiste maat

Ik had een aluminium ventilatie slang besteld van 1 meter lang en heb een gekregen wat exht op het allerlangste 91cm is en dat is als je het echt volledig uit elkaar trekt, helaas een miskoop en haalt bij mij nu niet de lengte

Helemaal top

Supper snel geleverd

Netjes binnen 1 dag geleverd, voor een meer dan eerlijke prijs.

Netjes binnen 1 dag geleverd, voor een meer dan eerlijke prijs!

Fantastisch snelle levering! 'S ochtends besteld, 's avonds in huis! Top!

Prima produkt, top levering!

Zeer snelle levering en goede producten, ik ben zeer tevreden

Zoals het zuigt werken ze ook

Goed bedrijf om zaken mee te doen

Snel geleverd,goede prijs

keurige afhandeling

Netjes en snel antwoord ontvangen. Na betaling, direct bevestiging en onderdeel keurig verpakt volgende dag al in huis.

Vlot en secuur

Goede site en vlot afgehandeld

super, binnen 1 dag geleverd

had dak doorvoer kap nodig en was binnen 1 dag geleverd, top

makkelijke webshop, snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit

Overzichtelijke webshop. Bestelling werd volgende dag al geleverd!

Makkelijk besteld en direct geleverd

Ventilatieshop heeft een goede service en komt afspraken na. Alles wordt goed geïnformeerd en de zending is altijd te traceren. Goede geregeld! Stormer Marine Amsterdam

Ik had een product besteld. Dat bleek defect. Zonder problemen omgewisseld. Snelle afhandeling, behulpzaam en vriendelijk.

goed geadviseerd en geholpen; bestelling dezelfde dag geleverd.

Eerst telefonisch advies gevraagd. Uitvoerig met een medewerker gesproken. artikel besteld in de ochtend en eind middag is het geleverd. Uitermate snelle bezorging. Zeer snel uitlaatblaasbol met rooster kunnen plaatsen. ziet er mooi uit en is ook nog eens gemaakt van RVS. Een aanrader.

Snelle levering voor een goede prijs

Ik was op zoek naar een Orcon mechanische ventilatie. Deze heb ik voor een goede prijs bij Ventilatieshop.com gevonden. Op de dag van bestelling kreeg ik rond 18:00 uur al een bericht dat mijn bestelling onderweg was en de volgende dag geleverd zou worden. En inderdaad werd mijn bestelling de volgende dag geleverd. Alles goed ingepakt zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport. Kortom een aanrader.

Goede site om product te selecteren en snelle levering

Makkelijk bereikbaar en snelle levering van goede producten

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima verpakt met aandacht

Korte bocht was voor mij doorslaggevend Bouwmarkten niet te koop Alles bij elkaar gunstige prijs en gratis verstuurd Site duidelijk om te zoeken

er werd duidelijk met me meegedacht

Duidelijke site, goede en vooral snelle telefonische ondersteuning, waarbij voor mij duidelijk was dat degene die ik sprak verstand van zaken heeft

prima service, goed product

prima service , goed product

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire