Snel en keurig verpakt

Super service en keurig op tijd. Veel aandacht aan verpakking.

Overzichtelijke site en snelle levering.

De producten die ik nodig had waren makkelijk te vinden doordat de website overzichtelijk is. De levering was ook heel snel. Één dag na de bestelling was deze al geleverd.

Na verkeerde levering correcte en snelle oplossing

Bij eerste levering klopte de maat niet. Werd snel en probleemloos opgelost. Keurig behandeld!

Volgens afspraak geleverd

Supersnelle levering

's morgens verschillende materialen besteld, dezelfde avond netjes geleverd!

geleverd..complimenten

Overzichtelijke shop..eenvoudig bestelling te plaatsen en netjes op tijd !

top

prima service en snelle afhandeling .

Zeer veel keuze

Ik heb al eerder hier gekocht. Goede prijzen en snelle verzending. Heel veel keuze en als er vragen zijn snel geholpen.

Snel geleverd en goed product

De site is overzichtelijk en geeft de producten mooi weer. Handig zijn ook de filmpjes die hier en daar bij de producten aanwezig zijn. Zo krijg je een goed overzicht en duidelijk beeld wat je besteld. Producten zijn reeds in gebruik en kan zeker aanraden om hier een bestelling te doen.

Heb isolatie tape gekocht en het werkt perfect en ook dempend

Jullie hebben alles op het gebied van ventilatie en dat is prettig om bij jullie te chippen.

Super product, voor een zeer goede prijs!

In verband met een nieuwe keuken was ik op zoek naar rvs ventilatie roosters voor in het plafond. Bijna in alle bouwmarkten alleen maar wit of **** rvs tegen een duurdere prijs. Bij ventilatie shop uiteindelijk gevonden wat ik wilde !! Absolute aanrader om de site is te bekijken.

Overzichtelijke website en een snelle levering

Overzichtelijke website en een snelle levering

Toevallig kwam ik op de website van de ventilatieshop terecht. Hier werd ik verrast door het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen. Op deze overzichtelijke site met veel praktische tips kon ik snel mijn keuze maken. Mijn verbazing was nog groter toen ik bij het afrekenen zag dat er geen bezorgkosten waren (terwijl het bestelbedrag toch niet zo hoog was) en mijn bestelling van 11.00 uur dezelfde avond nog werd bezorgd ondanks dat ik 200 km verder weg woon. Om 19.00 had ik alles in huis. War mij betreft verdienen jullie een 10!

Zeer snelle service met avondbezorging!

SuperB

Superrrrr!

's-morgens besteld en reeds 's-middags in huis en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Ben zeeeeerrrr tevreden

Prima prijzen. Votte, nette levering.

Filterbox voor een nette prijs en snel en netjes geleverd

Snel geleverd en goed verpakt.

Na een kort overleg over de melding in de webshop dat ik de ventilator kon afhalen in Ede (wat niet juist is, op dit moment is dat niet mogelijk), is deze opgestuurd en de volgende dag geleverd.

Goede service en juiste advies.

Op zeer vriendelijke mannier geholpen en met een goed advies.

Snelle reactie en zelfs de levering de andere dag ontvangen ondanks dat de bestelling na 5 uur geplaatst was. Super service

Op een duidelijk website snel besteld en ook snel in huis.

Op een overzichtelijke website is kiezen en uitzoeken nou eens geen ‘gehannes’. Dit is voor mij de reden waarom ik kies voor de Ventilatieshop. Ook snel in huis. Zeer attent, zo ervaar ik alles.

Duidelijke overzicht levering correct!

Duidelijk overzichtelijke site, en levering correct!

Handige site

Overzichtelijk en snel te vinden artikelen met heldere info. Snelle levertijd!

Goede prijzen en supersnelle bezorging!

Oude badkamerventilator was kapot aan het gaan, wilde graag snel een nieuwe hebben. Op vrijdag besteld, dezelfde dag nog bezorgd! En ook nog eens zonder verzendkosten, echt super.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Er miste een lucht kanaal. Nadat dit gemeld was werd er direct een opgestuurd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire