goed en snel

1 minpuntje, ik had gevraagd géén rare gratis plastic muts (echt milieuvervuiling) mee te sturen, maar die kwam toch. zal goedbedoeld zijn ..

Geleverd volgens afspraak

Bestelling ging makkelijk

Duidelijke website! Waardoor het plaatsen van een bestelling snel gaat. Snelle levering product. Zeer tevreden.

mooie materialen voor een goede prijs

duidelijke site, heb het bestelde bolrooster RVS 150mm met afwerkrozet snel ontvangen en vandaag geïnstalleerd. Prima.

Top super snel

Snelle levering goed op de hoogte gehouden van de levering.

Goede webshop

Zeer tevreden met de bestelde artikelen, en de snelle levering

Super snelle levering

Snel geleverd en precies wat in de productomschrijving staat

Goed en snel ,prima

Snelle en goede service.

Ik heb mijn ventilator besteld en de 2de dag had ik hem al binnen

Product goed en netjes.

Twee ventilatieroosters gekocht. Op het product zelf is niks aan te merken. Helaas was van 1 van de 2 de verpakking al gescheurd waardoor het rooster ook licht beschadigd was. Contact opgenomen met de klantenservice en kreeg het verzoek om eerst foto's te maken voordat ze een oplossing konden bieden. Na het opsturen van de foto heb ik bericht gekregen dat een nieuw exemplaar verzonden zou worden, deze had ik ook snel binnen. Ik kreeg wel het verzoek om de beschadigde terug te sturen. Hiervoor dient weer een retourformulier uitgeprint te worden en het pakket moet weer naar een POSTNL punt gebracht worden. Dit is allemaal extra moeite en omslachtig om een beschadigd product retour te sturen, dat toch niet meer verkoopbaar is. Terwijl ik het idee heb dat het product al beschadigd verzonden was. Het product zelf was namelijk goed ingepakt in de doos met luchtkussen opvulmateriaal, dus de kans dat tijdens het transport de verpakking gescheurd is lijkt me dan ook vrij klein. Service is daarom iets minder dan ik gewend ben bij de meeste webwinkels, maar uiteindelijk wel goed opgelost. Dat is het belangrijkste.

Na een belletje het juiste advies en de huisventilator besteld. De post deed er 1 dag langer over maar dat lag niet aan de shop. In het weekend alle kanalen gereinigd en de nieuwe geinstalleerd. Meerdere keren geluisterd of hij wel werkte, zo stil. En bij meer vocht schakeld hij automatisch op. Top.

weer goed verzorgde verzending

duidelijke website, eenvoudige wijze van bestellen en je krijgt steeds een overzicht wat je bestelt dus het kan niet mis gaan. snelle verzending en producten zijn zorgvuldig verpakt

DuidelijK en kordaat in het afhandelen van de bestelling

Snel, duidelijk en adequate afhandeling, goed te volgen geen vragen in het bestelproces.

goed en juiste kwaliteit

juiste spullen geleverd binnen verwacht tijdsbestek

Top!!!

Heerlijk om het zo snel en goed geleverd te krijgen... Dat lukt niet bij alles tijdens een verbouwing ... Complimenten..

Super service en support

Prima snelle levering met op voorhand goed advies en ook bij installatie snelle en kundige adviezen. Ideaal!

Probleem goed opgelost

Na een verkeerde bestelling te hebben gekregen . Volgende dag al het juiste thuis gekregen.

Zeer kundig telefonisch advies gehad van een medewerkster!

Na een meetfout de producten kosteloos retour gestuurd en vervolgens zeer kundig telefonisch advies gekregen van een van de medewerksters, juiste producten de volgende dag al in huis, chappeau!!

prijs kwaliteit in goede verhouding.

overzichtelijke site. De prijs en kwaliteit is goed. Advies en info is per telefoon ook goed. Verpakken mag wat beter. Zat een deuk in de deflectorkap , maar is wss tijdens transport gebeurd.

Spullen netjes snel en goed verpakt ontvangen

Alles goed verpakt, snel en netjes ontvangen voor een mooie prijs.

Snelle, correcte levering

Wat je besteld krijg je met een snelle levering en communicatie via de mail.

Prima verzorgd.

prima en snelle levering

prima service, snelle levering en goede hulp bij bestelling

keurig op tijd, fijne communicatie.

Goederen degelijk verpakt, compleet en duidelijk gedocumenteerd.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire