Product goed en netjes.
Twee ventilatieroosters gekocht. Op het product zelf is niks aan te merken. Helaas was van 1 van de 2 de verpakking al gescheurd waardoor het rooster ook licht beschadigd was. Contact opgenomen met de klantenservice en kreeg het verzoek om eerst foto's te maken voordat ze een oplossing konden bieden. Na het opsturen van de foto heb ik bericht gekregen dat een nieuw exemplaar verzonden zou worden, deze had ik ook snel binnen. Ik kreeg wel het verzoek om de beschadigde terug te sturen. Hiervoor dient weer een retourformulier uitgeprint te worden en het pakket moet weer naar een POSTNL punt gebracht worden.
Dit is allemaal extra moeite en omslachtig om een beschadigd product retour te sturen, dat toch niet meer verkoopbaar is. Terwijl ik het idee heb dat het product al beschadigd verzonden was. Het product zelf was namelijk goed ingepakt in de doos met luchtkussen opvulmateriaal, dus de kans dat tijdens het transport de verpakking gescheurd is lijkt me dan ook vrij klein. Service is daarom iets minder dan ik gewend ben bij de meeste webwinkels, maar uiteindelijk wel goed opgelost. Dat is het belangrijkste.