De webshop en producten zijn top!

Een mooie webshop met veel producten. De ventilatieroosters voor toepassing in vensterbank vind ik een heel goede investering. Het wordt veel sneller warm in de kamer.

Mijn bestelling werd correct en snel afgehandeld

Snel geleverd, goede prijs, goed verpakt, goede communicatie

Goed en snel

Snelle levering van badkamerventilator. Tegen zeer concurrerende prijs.

Goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit. Snelle levering

zeer snel.

ben tevreden alles werd binnen no time bezorgd in deze covid tijden!

top!

goed geregeld, op tijd geleverd en product volledig naar wens

Hele goede service

Door onduidelijkheid over de bezorging van PostNL is het bestelde item zonder discussie opnieuw verstuurd en had ik het alsnog binnen 2 dagen. Top.

Snelle en goede levering

Super service

Pakket is in Post NL stroom blojven zitten, bleek bij navraag over de bestelling. Dag later ontving ik telefoontje dat de bestelling opnieuw werd verstuurd om verdere vertraging te voorkomen. Zo hoort het

goed en op tijd geleverd, volgens afspraak.

Ik ben tevreden.

Goede kwaliteit aluminium tape

Goede kwaliteit aluminium tape en snel geleverd!

Snelle en correcte levering.

Topproduct, werkt zoals in omschrijving op website.

top produkt

perfecte werking

Verkeerd geleverd artikel, gelijk dezelfde dag het juiste gestuurd. Netjes afgehandeld!

Verkeerde onderdeel gekregen

Verkeerde onderdeel gekregen. Met wat sloopwerk toch passend gemaakt. Toppie

Wachtend op antwoord

Heb een vraag gesteld en daar wacht ik nog op een antwoord m.a.w. kan nog geen beoordeling geven.

Ondanks Post.NL chaos toch keurig behandelt door Vent Shop

Ondanks de chaos bij post nl omdat we na 14 dagen nog niks hadden ontvangen een nieuwe opgestuurd. Keurig gedaan !

Levering was niet dezelfde dag zoals beloofd en product in 1Maand al kapot

Mijn order op zondag geplaatst met levering voor maandag (via red mijn pakketje) Extra voor betaald maar het kwam niet ma maar di. Juist voor dit bedrijf gekozen ivm levering zelfde dat mogelijk maar helaas. Ventilator is na 2 weken gebruik al kapot en nu moet ik foto’s sturen omdat de insyallatie dan niet goed zou zijn?? Terwijl hij het wel 2 weken deed? Had ik Maar voor een ander bedrijf gekozen

Zeer goede en snelle service

Goed geholpen

Nadat pakket bij post nl was blijven hangen, opnieuw geleverd Zonder voorwaarden

snelle levering, binnen 24 uur. Keurig precies zoals aangegeven, wordt geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire