Snelle en adequate service

Snelle levering van het goede product!

Goeie service

Helder en snel

Goed en snel geleverd

Mooie producten en snel bezorgd.

Overzichtelijke website. Daardoor in korte tijd een keuze kunnen maken en het product bestellen.

Wacht op info bestelde, reactie nog slecht te geven

Besteld nog niet gekregen, Post NL kan pakje nog niet vinden. ventilatie shop gaat achter Post.nl aan zeer vriendelijk tewoord gestaan door klanten service. Order nu 14 dagen onderweg nog geen voortgan. Afwachten maar

Gewoon goed

Super goede webwinkel.

Keurig op tijd geleverd

Ik had een ventilator besteld. Deze werd netjes op tijd geleverd. Er zat een duidelijke aanvullende installatie-instructie bijgevoegd, die beter was dan de standaard handleiding die de fabriek had geleverd

snelle levering, kwaliteitsproducten

Ventilator werkt niet.

Heb de duurste badkamerventilator gekocht maar die werkt voor geen meter. Als ik de luchtsensor op minimaal zet dat slaat hij NOOIT aan, zelfs niet als de badkamer in een sauna veranderd is. Als ik hem ietsje terugzet dan slaat hij wel aan maar gaat NOOIT meer uit, zelfs niet als ik timer op minimaal zet. Nou maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

heel snel geleverd

snelle service en materiaal tegen goede prijs

kwalitatief hoogstand materiaal snel en tegen een zachte prijs kunnen bestellen

Snelle levering goede service

Bestelling keurig verpakt.

Ik retourneerde mijn product en kreeg binnen paar dagen geld terug op mijn rekening.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Fijne webshop

Hele fijne webshop, alle artikelen goed te vinden. Alles voorzien van goede productinformatie. Zelfs tijdens de kerstdrukte een zeer snelle complete levering.

Prima site. Snelle afhandeling

super tof

ivm bijzondere reden kon men even maatwerk bieden. Erg fijn.

Snelle levering, goede en degelijke materialen

Snelle levering, correcte prijzen en degelijke materialen

Goede communicatie, vlotte verzending Prima webshop!

Aangezien ik een doe het zelver ben, was het handig geweest om een iets uitgebreidere handleiding gehad te hebben. Voor de rest prima product.

Duidelijke website en prima service

Overzichtelijke website. De bestelde spullen werden snel geleverd. Prima!

Prima verpakt, snel geleverd

Een webshop waarop alles wel te vinden is voor het realiseren van de luchtverversing in huis. Alles gevonden voor de afvoer van de badkamer naar de zolder en naar de unit. Prima verpakt en snel geleverd.

Zeer goed met correcte, snelle levering

correcte, snelle levering. overeenkomstig met de website

Geweldig!

De volgende dag al in huis! En dat in deze tijd.. Januari 2021

Snel en goede bezorging

Fijn dat ik in de corona tijd deze winkel heb gevonden. Alles snel en goed gezorgd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire