Gewoon goed.

Snel en goed geleverd.

Goede service!!

Er miste onderdelen bij onze bestelling, hebben we voor gemaild. En 2 dagen later was het in huis!! Super service!!

Prima product, prima service

Simpel uitzoeken wat je nodig hebt, bestellen en geleverd krijgen. Dat is wat je wilt en hier krijgt.

Tevreden over de levering

Tevreden

Je weet nooit of je er goed aan doet om via internet iets te bestellen bij een onbekende zaak. Niks te klagen. Toen het niet werkte nog contact gehad via telefoon,waarop ik gelijk een email kreeg hoe het probleem op te lossen. Niks te klagen...ze versturen snel...de hulp is ook top

Super snel geleverd

Juiste prijs, snelle levering

Prima materiaal en goed verpakt

Alles was degelijk verpakt en de roosters zijn van stevige en goede kwaliteit

prima webwinkel

prima product en snel geleverd

Goed, snelle levering.

zie boven

Prima, snelle levering.

1 verbeterpunt: Als het bestelde product niet direct leverbaar is, geef dat dan aan als nalevering en niet als vraagteken op de pakbon. Gelukkig was er de klantenservice die een beetje duidelijkheid gaf, al was dat de volgende morgen.

ventielatie pas goed zeer mooi

Super service en excellent bereikbaar!

Helaas ben ik zelf niet zo kundig. Bij ventilatie shop zeker wel!! Dankjulliewel.

Goede duidelijke website. Snel kunnen vinden wat ik nodig had. Levering was zeer snel en netjes verpakt. Kortom als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug.

alles is correct verlopen en daags later afgeleverd waarvoor dank.

zeer correct afgeleverd.

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt

duidelijke site, snel geleverd, goede kwaliteit.

Mijn ervaring is zeer positief en zou een volgende keer weer bij ventilatieshop.com bestellen.

Snel!

Super snel en goede service

Uitstekend en op tojd

In de coranatijd toch binnen de afgesproken tijd compleet geleverd top

Prima!!

Snel besteld en ondanks de drukke feestdagen, snel in huis!

Prima advies en snel geleverd (ook tijdens december drukte)

Prima advies voor de ventilatie van mijn badkamer. Snel geleverd en de perfectie buisventilator voor mijn situatie. Duidelijke installatiehandleiding. Super!

Top Klantenservice

Hele snelle behandeling en goede service u advies is bijzonder goed en behulpzame

Prima . Materiaal goed en afspraak en levering .OK

Ventelatieshop.com raad ik bij alle mensen aan . Vriendelijke groet. M.Foliant

Ook bij het oplossen van technische vragen ben ik zeer goed geholpen...TOP!

Prima bedrijf met goed product

Ik heb wat spullen voor mijn nieuwe keuken hier besteld die ik zonder de Corona beperkingen waarschijnlijk in de bouwmarkt gekocht had. Het is me zo goed bevallen dat ik voortaan meer hiet online ga bestellen!

snel besteld, snel geleverd, top!

we hadden twee ventiailatieroosters nodig. Ondanks de drukte rond Sint Nicolaas en Kerst met de postpakketjes, de volgende dag geleverd. Top!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire