uitstekend
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 43.459 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en betrouwbare service. De informatie op de site is helder, wat helpt bij weloverwogen keuzes. Het bestelproces verloopt vlot en de klantenservice reageert snel wanneer dat nodig is. Over het algemeen wordt de winkelervaring als positief en betrouwbaar ervaren.
Prima service, op tijd geleverd
pieter
Harderwijk
Wtw installatie besteld + toebehoren voor installatie makkelijk zelf te doen en met de kwaliteitseisen spullen van ventilatieshop.nl ben erg tevreden.
Rik
Wissenkerke
Bij dit bedrijf kun je gewoon even bellen ze nemen meteen de telefoon op!! De vragen worden beantwoord en ze denken met je mee!! Zeer vriendelijk!!
André
Lienden
Als onervaren in ventilatie, ben ik als huis tuin keuken klusjesman super goed geholpen door Bas van ventilatieshop. Hij heeft alles uitgelegd, juiste spullen meegegeven en we konden alles retourneren wat we niet gebruikt hebben. Ook wilde hij per mail altijd even onze vragen beantwoorden. Super service!
Cor
Maartensdijk
Slechte ervaring , levertijd zou 2-3 dagen zijn ...inmiddels een dikke week verder en nog niets ontvangen
Beveelt niet aan
Frank
Haaksbergen
Ondanks dat mijn produkt niet in voorraad was heb ik deze toch in nog geen week bij mij gehad. Zeer vlotte communicatie. Een zekere aanrader en zelfs iets goedkoper dan België
Kevin
Belgie
Ik had grote langklemmen besteld en opgehaald in Ede. Ging erg gemakkelijk
H
Ede
Goed geholpen bij de levering. Een onderdeel was niet leverbaar en dat werd heel goed gecommuniceerd. De levering is zonder het onderdeel geleverd en het werd netjes gecrediteerd.
Jan
Haarlem
toegankelijke website, snel gevonden en besteld. snel geleverd en voldoet perfect aan de omschrijving.
corné
Wernhout
Overzichtelijke website, prima afhandeling van de bestelling en snelle levering!.
Kees
Voorhout
Goede ventilator gevonden, redelijke prijs en mooi design. Snel geleverd. Prima!
Joop
Mussel
Alexander
Den Haag
"Vandaag op tijd besteld, morgen geleverd" was beloofd en het kwam dan ook netjes verpakt en mooi op tijd, zoals het hoort.
K.K.
Monster
De webshop van Ventilatieshop.com is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt snel en gemakkelijk alles vinden wat je zoekt. Het is alleen erg jammer dat zakelijke klanten niet op rekening kunnen betalen. Hierdoor moet ik steeds iemand van de administratie vragen om de betaling uit te voeren. Als er niemand aanwezig is, ben ik helaas genoodzaakt om de materialen ergens anders te bestellen. Dat kost ons extra tijd en geld, en Ventilatieshop.com loopt hierdoor omzet mis. Betalen op rekening voor vaste zakelijke klanten zou daarom een grote verbetering zijn.
Marco
Nuland
Ventilator voldoet aan verwachte wens
Frans
Oosterhout
Netjes en compleet geleverd
Henk
Culemborg
Hans
Oosteind
De levering van ventilatieshop.com is prima. Het ontwerp van de plafond ventilator kan beter. Op de website is niet zichtbaar dat je zo op het ventilatorgedeelte kijkt langs de afdekplaat.
Erik
Tilburg
Amper drie jaar geleden heb ik dezelfde ventilator gekocht, maar de vochtsensor is er om onduidelijke redenen mee opgehouden. Daarom deze nieuwe ventilator besteld, die snel is geleverd, maar ik ben wel licht sceptisch geworden over de prestatieduur van de vochtsensor (die met 5 jaar garantie wordt verkocht): de vorige ventilator heb ik drie jaar geleden aangeschaft ter vervanging van precies dezelfde, toen al aanwezige ventilator dáárvoor, die ook ophield met functioneren door een kapotte vochtsensor.
Kor
Groningen
Goede site duidelijk omschrijving van de artikelen
huub
Langbroek
Goed, snel en makkelijk om te bestellen. De online servicedesk werkt goed.
Tony
Heesch
Als leek is het best lastig het juiste produkt te vinden. Op de website van Ventilatieshop vind je zeer duidelijke uitleg over formaten, functies etc. Dat maakt het eenvoudig de juiste keuze te maken. Prijzen zijn goed en bezorging is perfect: de volgende dag heb je je bestelling in huis!
Henk
Hilversum
snelle levering, ruime keus, redelijke prijs
Lammert
Diever
Eenvoudig om tot de juiste keuze te komen. Vervolgens eenvoudig te bestellen en snelle levering.
18 September 2026
Wilco
Enschede
Nieuwe thuisventilatie unit besteld, voor een goede prijs en de volgende dag geleverd. Helemaal top!
18 September 2026
Jeroen
Eelde
Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.
Boylestraat 21 C
6718XM Ede