Wij zijn heel goed behandeld door dit bedrijf. Een aanrader !

Echt topdempers!

Snelle levering! Op basis van de recensies de dempers aangeschaft voor onze airco op onze aanbouw. Was wat sceptisch maar wat een topoplossing! Trilling is vrijwel helemaal weg! Had ik eerder moeten doen!

Was niet 1:1 over te zetten

De nieuwe ventilator paste niet in het lucht kanaal. Oorzaak is dat de diameter op een plek dikker is dan 100 mm vanwege een verdikking voor de bedrading. Daarnaast zitten de aansluitklemmen op een andere plek waardoor de aansluitkabels te kort waren , dit moeten laten aanpassen,

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Wat we zochten was snel gevonden en makkelijk te bestellen en vervolgens werd het ook nog super snel geleverd.

werking is goed als aangegeven

jammer dat er geen LED indikatie is welke keuze gemaakt is op het unit zelf of afstandsbediening.

Mooie lucht aan en afzuigventielen

Bestellen en bezorgen ging soepel

Spullen zien er goed uit redelijk snelle levering

Spullen zagen er goed uit. Als ik toch iets moet noemen dan zou er een wk attentie bij de bestelling zitten. Stond wel op de bon maar zat niet in het pakket.

professioneel en snel

Ik ben langsgegaan in de showroom omdat ik wat vragen had. Daar ben ik zeer goed geinformeerd, ik had zelf een duurdere oplossing in gedachten maar ben door de winkel op een betere en goedkopere oplossing gewezen. Samen hebben we een boodschappenlijstje gemaakt omdat ik thuis nog wat moest uitzoeken. Daarna in de avond via de website besteld, de volgende werkdag in huis!

Goede en kwaliteit producten

Goede website ,snelle levering.

Mooi product en snelle levering.

Product naar wens, precies wat we wilden hebben. Snelle levering ondanks vertraging bij DPD.

Werkt fantastisch

Producten zijn duidelijk makkelijk te bestellen En snel geleverd

Mooie Produkten

Prettige webshop

Keurig afgeleverd product en goede service

Leveringstijd niet gehaald

Beloofde leveringstijd genoemd op de website niet gehaald. Gemaild met klacht, vooral smoesjes dat het druk was. Pas dan de website aan en informeer je klant vooraf. Ook na het bestellen geen update dat 't later zou zijn.

Goede websit

Buizen en hulpstukken zijn van matige kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, top.

Prima service maar levering heeft een week geduurd

Prima en eerlijk advies gekregen

Producten in goede staat ontvangen

Ondanks belofte vandaag besteld morgen in huis kreeg ik de bestelling 3 dagen later. Ik had een artikel bestelt welke niet meer op voorraad was en dat blokkeerd dan de hele order. Meteen gebeld om de zending alsnog gelijk te leveren, maar ondanks dat is de zending alsnog enorm vertraagd. Helaas had ik deze met spoed nodig. Voor de rest was de klantenservice wel bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

ik zal niet aarzelen om jullie bij een ieder aan te bevelen

snelle, adequate levering en een prima retour service

Goed gedaan

Zelfs de onderdelen die nog niet leverbaar waren werden netjes mee geleverd twee dagen. Top

top bedrijf Maar?

Leveren is een slechte zaak zeker als je het als bedrijf nodig hebt en dan niet komt en dan niet op de hoogte gesteld worden is daarin dan heel jammer.

Ventilatieshop is geweldig, pakketdienst DPD WAARDELOOS

Doorvoer besteld, zelfde dag verzonden door ventilatieshop. DPD heeft hier 4 dagen over gedaan om te bezorgen. Resultaat: nog naar de winkel moeten omdat anders het werk stil valt. Zou graag zien dat ze met b.v. PostNL zouden verzenden.

Snel geleverd en voldoet goed

Snel service

Snel service op de dag dat je thuis ben

Gewoon goed

Gewoon besteld en binnengekregen. Zoals het hoort dus

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.