Dikke prima.

Al menig jaartjes klant. Niet vaak maar wel top.

Uitstekende service bij een groot assortiment

De webshop is zeer overzichtelijk ingericht en de gewenste producten zijn goed te vinden. De prijzen zijn zeer concurrerend! De service is geweldig door zeer technisch onderlegd personeel. Goed om mee te sparren om tot een oplossing te kunnen komen. Het bestelde is vaak al de volgende dag binnen! Afhankelijk natuurlijk van de koeriersdienst…… Prima firma dus! Ik doe er zeer graag zaken mee.

duidelijke site. snelle levering.

Top product

Ventilator besteld voor in de kweekruimte van mijn vogels. Snelle levering. Een super stille ventilator zonder vervelende trillingen. Vorige ventilatoren gaven veel brommend geluid ivm trillingen. Bij deze moet ik gaan kijken om te controleren of hij het wel doet zo stil is hij. Heel erg blij mee.

Op de site lijkt de zicht loze afzuiging 125 geplaatst niet meer dan 100 mm te zijn. Dat is jammer

Het lijkt groter dan in het echt.

Moest een lange slang hebben voor de,airco Werd zeer snel geleverd en voordelig.

Kwam op afgesproken dag en op tijd.

Scherpe prijs

Zoals ze zeggen, verkoopt geen lucht, wel onderdelen. En scherp geprijsd. Keuze reusel voor iedereen.

tevreden

Wel tevreden met de aankoop maar niet tevreden met bezorging. Het pakket was gescheurd en de filters kwamen niet in originele verpakking

gewoon goed

gewoon goed

Super service

Snelle leveringen en makkelijk in het ruilen met gratis retourneren!

Snelle levering, ruim assortiment en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Eigenlijk mijn hele review al in de titel verwerkt :)

Goede service, duidelijke uitleg, snelle levering,betrouwbaar

Goede ervaring met dit bedrijf, bij elke vraag krijg je een duidelijk antwoord. Er wordt snel geleverd en ze denken met je mee. Een aanrader!

moeizaam retour proces

na een eerste goede ervaring met een vlotte levering en prima producten ging de tweede levering niet naar wens. Omdat de omschrijving van het product niet helemaal duidelijk was hebben we een verkeerd product ontvangen en dat moest dus retour. Eerst meerdere malen gevraagd wat we dan moesten hebben of naar een andere oplossing maar daar kwam geen enkele reactie op. Alleen de dringende vragen waarom het product retour moest voordat we akkoord kregen op het retour sturen. Een discussie over verkeerd geleverd of verkeerd besteld ontstond, volgens beleid kan gewoon zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. En als extra verrassing moesten we retourkosten betalen die nergens op de website vermeld staan. Niet erg als we geweten hadden maar nu wel onaangenaam.

Duidelijke site en snelle levering

Mooie overzichtelijke site met aansluitend snelle correcte levering.

prima service en snel geleverd.

Snel geleverd en kwalitatief prima rooster.

Goede kwaliteit snel bezorgt

Besteld in de avond en binnen 2 dagen geleverd.

Snelle levering en groot assortiment

Op tijd de juiste spullen voor de klus

Bestelling incl berekeningen netjes op tijd geleverd en prima communicatie!

We zijn content met de geleverde producten, prijs kwaliteit in verhouding

Keuring levering, prima geleverd product.

Zoals altijd op tijd en uitermate goede service

Goed!

Omschrijving van het product is exact zoals verwacht, snelle levering en goed verpakt. Zeer blij ermee. Ook de prijs was erg netjes.

Snelle levering en waar voor je geld.

Duidelijke gebruiksaanwijzing en de onderdelen die je nodig hebt om te monteren worden gelijk getoond.

Overzichtelijk site, vlotte levering

Artikel snel gevonden, afgerekend en snel in huis

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.