Duidelijkheid

Artikelen goed omschreven op de site.zodat je krijgt wat je besteld.

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Webshop vol met goede kwaliteit materialen voor je ventilatie klus. Bestellen is erg makkelijk, artikelen zijn gemakkelijk te vinden, voordelig en alles wordt snel geleverd. Zeker een aanrader

Snelle en correcte levering

Goede overzichtelijke website. Snelle levering en goede prijzen.

Compleet assortiment, goede prijzen en snelle levering

Ventilatieshop maakt voor ons de verwachtingen meer dan waar met een compleet assortiment voor ventilatie, met goede omschrijvingen en duidelijke relevante uitleg bij de producten. Gecombineerd met scherpe prijzen en snelle levering maakt dat we zeker bij Ventilatieshop terug komen in de toekomst!

Voor iedereen makkelijk en materialen zijn goed.

Makkelijke overzichtelijke website , kiezen bestellen en het word zsm geleverd.

Heb al eerder een beoordeling gestuurd

Kijk mijn eerdere beoordeling.

Snel geleverd en goed product

Goede ventilator. Aansluiten van installatiedraad in de ventilator zelf is riskant want breekbaar. Zet er stukje gewone huishoudkabel tussen dat werkt beter.

Positieve ervaring, veel op vooraad en snelle levering. Prijzenzijn correct

Top service.

Goede prijs en snelle levering.

Snel, en duidelijke communicatie

Zoals een moderne webshop hoort te zijn. Snel, duidelijk, geen gedoe. Fijn dat ze ook tweedekansjes aanbieden. De badkamer ventilator die ik kocht was matig. De terugslag 'klep' was een dun velletje plastic en hij maakt meer lawaai dan de beschrijving deed vermoeden.

Snelle levering, prettige service

Mijn bestelling was snel ontvangen. Toen bleek dat het bestelde artikel ongeschikt was voor wat we in gedachten hadden kon ik het snel en eenvoudig terugsturen. Prettige ervaring!

Goed materiaal en snelle levering

Goed materiaal en snelle levering

snel en goede kwaliteit

Blij met onze nieuwe plafond ventilatie roosters, goede en degelijke kwaliteit, voorraad op site ook werkelijk direct leverbaar en deugdelijk verpakt geleverd zodat transportschade tot een minimum beperkt word.

Prima website om te bestellen en ook telefonische prima bereikbaar

Goed en goedkoop materiaal; levering ondermaats

Goed spul maar levering ondermaats. Na bestelling enkele dagen gewacht op materiaal. Kwam niks. Mailtje gestuurd. Er was een onderdeel niet op voorraad dus de levering was uitgesteld. Daar had ik graag over geïnformeerd willen worden. Dan maar alvast het materiaal opsturen wat wel op voorraad was. Graag naar mijn huisadres want het pakketpunt is 9 km verderop. Komt voor elkaar kreeg ik als antwoord. Mooi niet. Na een paar dagen kon ik alsnog in de auto springen. Hetzelfde geldt voor de naleviering. Jammer. Maar het materiaal is prima.

Twee roosters gekocht, kwaliteit was goed, levering ook.

Goede, snelle afhandeling van mijn bestelling.

Prima opvolging van mijn bestelde onderdelen. Ook een retourzending werd snel verwerkt.

Kwaliteit en kwantiteit goed

Na de bestelling van de ventilatie ventielen was de levering snel en correct. De producten onbeschadigd en voldoen ruimschoots.

super attent gereageerd door de klantenservice

het product was prima , goed verpakt ook ; ik was het meeste blij met de attente reactie toen ik geen wijs werd uit de bevestiging ( maar dat lag aan vorige foute constructies :)...)

prima gegaan

Goed product en een goede prijs

Goede en snelle levering

Mijn bestelling is correct en snel afgehandeld. Levering volledig volgens planning. Ventilatieshop is een betrouwbaar en veilig bedrijf.

Krachtig en stil

Werkt krachtig en stil, makkelijk te monteren en alle onderdelen zitten erbij.

Slecht want retourzending wordt slecht afgehandeld

Slecht

Niets op aan te merken

Alles klopt

Beste koop

Ik ben zeer tevreden en doet wat moet doen zuigd goed af ventilatie en werkt goed.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.