Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Duidelijk, eenvoudig te bestellen en keurig op tijd geleverd.

Mijn ervaring is dat de webshop duidelijk een overzichtelijk is. Van de producten ook de handleidingen direct beschikbaar en een link naar de instructiefilmpjes.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Snel verstuurd. Product mooier en kwalitatief beter dan verwacht voor die prijs. Zeer tevreden!

Ventilator is correct geleverd! Maar past niet goed in een pvc buis van 100mm. terwijl de oude Itho ventilator er perfect inpaste. ik heb de buis moeten verwarmen, wat opzich niet zo makkelijk was.

Goed product en duidelijke beschrijving voor de montage

Ik heb al vaker hier besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de goede service

Gewoon geweldige communie en service

Had een buis ventilator gekocht maar voldeed niet aan mijn verwachting . Contact gehad vriendelijk te woord gestaan . en samen eruit gekomen . Super bedrijf . Zeker aan te bevelen. Met vriendelijke groet Johan

Geweldig product goed passend en netjes afgewerkt correct geleverd

Perfecte leveringstijd

Makkelijke site, en duidelijke informatie en snelle levering.

Veel kennis

Alvorens te bestellen heb ik overlegd met de klantenservice over welke ventilator het beste zou functioneren in onze kelder. Hij had enorm veel kennis en kon daardoor ook zeer gericht advies geven. Eindelijk een webshop met goede kennis en advies en plaats van de vele dozenschuivers. Ook snelle levering!

prima verzorgd en snel geleverd

Het bestellen uit catalogus ging vlot en de levering was ook snel

Ontzettend fijn geholpen, goede uitleg.

Goede keuze

Via webshop een badkamerventilator gekozen. Precies het correcte model. Werkt uitstekend

Goed en snel

Goede keuze mogelijk. Snelle levering

Snelle levering, duidelijke communicatie

Betaalbare super kwaliteit

Vanwege slecht ventilatie op zoek naar een nieuw ventilator voor de douche. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, maar het grote verschil zit hem in de extra services! Groot retourwindow, support, etc. en supersnelle levering!

Had 2 RVS luchtroosters met klep besteld, de klep van de eerste werkte goed, bij de tweede was de klep stroef en sloot ook niet goed. Na het inspuiten met fijne smeer-olie ging deze ook goed. Kan me daarom ook wel begrijpen waarom sommige reviews spraken over het niet volledig sluiten van de klep. Gelukkig klepperen deze niet als het waait, vorige oude roosters deden dit voordurend.

Mooi en goedkoop

Product precies als bedoeld, keurig op tijd geleverd past perfect

Een zeer snelle levering van het produkt.

Mijn bestelling geplaatst, levering van het produkt zoals wordt gezegd, produkt zeer goed verpakt, ben tevreden klant. I I

Weet nog niet of de ventilator het doet. Deze moet nog worden geplaatst

Correct

Eenvoudig bestellen en snel geleverd en het product is van mooie kwaliteit.

Design covers for ventilation

Best covers I found in the internet! Very good quality!

Goed product snel geleverd

Prima afdekrooster maar paste niet precies voor mijn project Probleemloze terugname en kosten retour

Makkelijke site

Vriendelijke medewerkers Levering duurde wat langer helaas

Deskundigen die je te woord staan en snelle levering van producten

Goede kwaliteit materiaal tegen een aanvaardbare prijs wat ook nog eens op tijd geleverd is.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.