Laden reviews...
948 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en betrouwbare service. De informatie op de site is helder, wat helpt bij weloverwogen keuzes. Het bestelproces verloopt vlot en de klantenservice reageert snel wanneer dat nodig is. Over het algemeen wordt de winkelervaring als positief en betrouwbaar ervaren.
Op de site staat duidelijk aangegeven dat een bestelling van vóór 16:30 uur de volgende dag geleverd zal worden. Dat is op vrijdag in ieder geval niet zo want de vervoerder levert niet op zaterdag en zondag. Dus de materialen werden pas op maandag middag geleverd. Niet handig als je met een spoedklus bezig bent. Materialen zelf waren in orde.
René
Woudenberg
ik heb materiaal van goede kwaliteit ontvangen, maar ik moest er veel te lang op wachten.Voor 16:30 besteld,morgen in huis,staat op de website.Ik had het na 16:30 besteld,maar moest er wel vijf dagen op wachten.Ik had deze artikelen hard nodig,en ben toch echt boos,dat ik geen bericht had gekregen,dat het wat langer duurt.
Gerhard
Lelystad
Ruime sortering in de webshop, snelle levertijden, vriendelijke bediening bij ophalen in Ede.
Bart
Amerongen
De ventilator die ik bestelde was kapot moet deze retourneren. toe ik een zelfde wilde bestellen waren deze uitverkocht dus baal wel een beetje boel. qua levering ging het vlotjes
Bas
Haarlem
Prima ventilator!!
Jan Peter
Veenhuizen
Ik had wat twijfels of bepaalde producten goed op elkaar aansluiten. Prima geholpen door de klantenservice. Vervolgens alles netjes en op tijd geleverd gekregen.
Martijn
Woudenberg
Netjes afgehandeld. Goede leverancier. Aan te raden.
Fettih
Hoofddorp
duidelijke site, goede ondersteuning, snelle levering.
Gertjan Dommisse
Drunen
Zeer positief
Wilmart
Ooltgensplaat
zeer tevreden
Henk Donkersteeg
Kootwijkerbroek
Zeer tevreden veel keus en goed verzorgd
Bas
Harlingen
We kregen de ventilator snel geleverd. Hij doet het goed en is stil.
Sabine
Leeuwarden
Ik ben tevreden over de levering. Kwam wel later dat ik had gehoopt, maar dat had met DPD te maken, kunnen ze weinig aan doen. Kwaliteit van de goederen is prima.
Gyon
Kerkrade
Zeer vriendelijk en soepel met retourneren van niet gebruikte spullen.
Rik
Gendt
Mooie vierkante design ventilatierooster.
Paul
Stolwijk
Al menig jaartjes klant. Niet vaak maar wel top.
Evert Jan
Wijk Bij Duurstede
De webshop is zeer overzichtelijk ingericht en de gewenste producten zijn goed te vinden. De prijzen zijn zeer concurrerend! De service is geweldig door zeer technisch onderlegd personeel. Goed om mee te sparren om tot een oplossing te kunnen komen. Het bestelde is vaak al de volgende dag binnen! Afhankelijk natuurlijk van de koeriersdienst…… Prima firma dus! Ik doe er zeer graag zaken mee.
Peter
Westerbeek
duidelijke site. snelle levering.
jeroen
naarden
Ventilator besteld voor in de kweekruimte van mijn vogels. Snelle levering. Een super stille ventilator zonder vervelende trillingen. Vorige ventilatoren gaven veel brommend geluid ivm trillingen. Bij deze moet ik gaan kijken om te controleren of hij het wel doet zo stil is hij. Heel erg blij mee.
At
Hooge Zwaluwe
André
Amsterdam
Het lijkt groter dan in het echt.
Frank
Overveen
Moest een lange slang hebben voor de,airco Werd zeer snel geleverd en voordelig.
rick
Mulder
Kwam op afgesproken dag en op tijd.
Lilian
Maastricht
Zoals ze zeggen, verkoopt geen lucht, wel onderdelen. En scherp geprijsd. Keuze reusel voor iedereen.
Adriaan AJM
Oude Pekela
Wel tevreden met de aankoop maar niet tevreden met bezorging. Het pakket was gescheurd en de filters kwamen niet in originele verpakking
Beveelt niet aan
Eka
Den Haag
Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.
Boylestraat 21 C
6718XM Ede