Product was goed, levering heeft uiteindelijk 1 week geduurd

Product was goed, levering heeft uiteindelijk 1 week geduurd terwijl ik het met haast nodig had en de website aangaf levering de volgende dag.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Ik kreeg goed telefonisch advies over de juiste filters. Bestelling werd supersnel geleverd.

Goede keuzehulp

Ik was op zoek naar een nieuwe ventilator voor mijn badkamer en de keuzehulp op de website hielp mij als leek goed op weg.

Wat een fijne service

Naast goede spullen en perfecte aflevering, ben ik zeer tevreden over de service. De medewerker in 'de winkel' dacht goed met mij mee, liet alternatieven zien en legde uit waarom die in mijn situatie niet geschikt waren. Tevens kreeg ik een waardevolle en simpele tip voor het geval mijn terugslagklep toch zou gaan klepperen en hoe dit op te lossen. De website is verder top: wat een informatie over een artikel. Het onzekere van online bestellen wordt hiermee weggenomen. Daarbij ligt de winkel dicht bij de afrit van de snelweg.

Tot nu toe uitstekend

Ik heb de ventielen alvast besteld, en snel gekregen, maar moeten nog geplaatst worden in het nieuwe huis. Het huis moet nog worden opgeleverd, 19-6-26.

heel erg goed

Prima product tegen redelijke prijs

Mooi en degelijk product voor een redelijk prijs. Bad rooster is zeer functioneel en past mooi bij bad en tegels

Prima advies

Tweede keer gekocht en weer goed geadviseerd en geleverd

Mooi rooster

Eenvoudig rooster precies waar het voor gemaakt is

Prima materiaal en snel geleverd.

Prima materiaal en snel geleverd.

product ontvangen, functioneert als geadverteerd

Geisoleerde ventilatiebuis besteld. Product is ontvangen en heb ik gemonteerd. Doet het goed. Evt had de verzenddoos kleiner gekund om milieu te besparen.

Goede voorlichting, perfect passend product

Ik zocht een nieuwe afstandsbediening bij mijn zeker 12 jaar oude ventilatie unit. Via whatsapp kreeg ik het juiste advies. Ze nemen ook de tijd voor je als je nog een aanvullende vraag appt. Afstandsbediening gekocht. Deze werd snel geleverd. Product voldoet 100%.

21 mei wat tape besteld, 10 juni nog steeds niks.

Al meerdere malen contact gezocht, maar moet blijven wachten. Ook met DPD en BudBee en zij geven aan contact op te nemen met de leverancier. Bezorgupdates zitten in een loop. Product inmiddels niet meer nodig, al elders gehaald. Nu dus wachten of het misschien ooit nog bezorgd gaat worden om het vervolgens weer te moeten retourneren alvorens ik geld terugkrijg. Gaat om een paar rolletjes vulkaniserende tape. Zou de volgende dag in huis moeten zijn.

Snelle service !!!

Prima !!!!!!!

Heel goed advies gekregen van een van jullie medewerkers , het werk prima.!!!!!

Mooie stevige hor, precies op maat en makkelijk te monteren. Zeker een aanrader!

Heel gemakkelijk

Prettig, makkelijk en overzichtelijk

Nog nooit iets op tijd geleverd!

Binnen ons bedrijf galmt het altijd in de gangen: koop niks bij ventilatieshop, want die hebben nog nooit iets op tijd geleverd. Zo ook deze keer weer, klein terugslagklepje besteld, vandaag besteld, morgen geleverd! Nee hoor, had hem donderdagavond besteld en zou zaterdag binnen komen, maar hij kwam pas dinsdag aan.

Goede materialen

Snelle levering en goede materialen. Duidelijke montage beschrijving.

Goede kwaliteit en mooi!

Ik kocht vier verstelbare ventilatierooster. Twee van 125 en twee van 100 mm. Het is kwaliteitsmateriaal en makkelijk te monteren. Helaas passen de roosters alleen in een mof en niet in of over een buis. Dus de exemplaren van 125 mm wachten tot de volgende klus, want de buis zat al in de muur. Overigens is de bezorging ook lekker snel. Toch zeer tevreden dus!

Topservice en prachtige producten!

Voor ons nieuwe appartement was ik op zoek naar een nette oplossing voor de ventilatieopeningen en bij Ventilatieshop.com vond ik precies wat ik zocht. De no-show afdek profielen zijn van uitstekende kwaliteit en geven een strak, modern resultaat. De bestelling werd zeer snel geleverd, was keurig en zorgvuldig verpakt en de communicatie gedurende het hele proces was duidelijk en prettig. Ook de website is overzichtelijk, informatief en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen heel eenvoudig is. Ik ben ontzettend tevreden met zowel het product als de service. Ventilatieshop.com is wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle levering belangrijk vindt! Dank voor de uitstekende service ik bestel hier zeker weer!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Overzichtelijke site, makkelijk te vinden en snel geleverd!

Het artikel voldeed perfect aan mijn wensen

Fijn product

Het product is goed en een snelle levering

Stille ventilator voor badkamer

Afgelopen week de ventilator geïnstalleerd en wat een rust in vergelijking met de vorige ventilator. Alles mooi op tijd bezorgd en paste perfect op de plek van de voorgaande ventilator.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.