Zeer goed en snel geholpen

Mooie roosters ben er heel erg tevreden mee

Kwalitatief goede spullen, info over levering ontbrak

Over de levering van alle materialen die ik heb besteld ben ik dik tevreden. Goed materiaal, goed verpakt. Wel had ik het gewaardeerd als ik beter was geïnformeerd over de leverdata. Toen ik bestelde leek online alles voorradig en ik had 3 dagen aangehouden voor de planning van mijn klus, maar het stond niet op de bevestiging vermeld. Toen ik na 3 dagen belde bleek 1 artikel niet op voorraad, wat mijn bestelling vertraagde. Weliswaar hebben we daar meteen een oplossing voor gevonden en kreeg ik de volgende dag geleverd, maar ik zou het prettiger hebben ervaren als dergelijk initiatief bij de leverancier lag.

duidelijke site en snelle levering

Overzichtelijk site, snelle levering, in één woord goed.

Het artikel dat we hebben ontvangen functioneert prima, geen probleem.

Het artikel dat we hebben besteld bij ventilatieshop.com werkt zo als het hoort en het was makkelijk te installeren.

Perfecte ventilator, snelle levering!

Juiste buis ventilator geleverd Nette prijs snelle levering!

Slecht

Slecht veel geluid

Goed verpakt, goed materiaal, snel verzonden

Goede kwaliteit en snelle levering

snel geleverd en ziet er prima uit!

veel keuze, ook mooiere dan wat regulier te koop is. Prijs valt ook mee en echt hele snelle levering.

Zeer netjes verzorgd.

Gemakkelijk te bestellen.

Goed product!

Op tijd geleverd en product voldoet aan de wensen!

Top product snelle levering

Heldere webshop die precies weergeeft wat het product inhoud. Goede professionele kwaliteit, top. Zelfs naar Zuid-Frankrijk is de levering super snel binnen 3 werkdagen, maak je wel eens anders mee. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Snelle levering van ventilator

De ventilator is stil en heeft een goede vermogen. We gaan nog een beetje puzzelen met de instellingen, het lijkt alsof het werkt via een time ipv een vochtsensor.

Snelle levering Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede website. Goede producten. Goede prijs! Kortom, ik kom wel weer terug. (Immer Arnold Schwarzenegger te spreken)

prima servive en snelle levering

makkelijk te bestelln en snelle levering

Precies wat ik wilde hebben

Snel en correct geleverd

Snel geregeld

Gemakkelijk en goede spullen

To the point

Snel compleet fijne site

Kon snel en gemakkelijk bestellen

Heb 3 ventilatie roosters besteld Was gemakkelijk te vinden en snel via de site te bestellen binnen twee dagen thuis bezorgd keurig netjes verpakt

Snel en wat ik besteld heb was top

Snel en keurig op tijd geleverd

goede service

* Helaas was de maatvoering niet goed van mijn bestelde artikel. * Klantenservice gebeld en keurig te woord gestaan. * Inmiddels artikel retour gestuurd en is ook al gecrediteerd.

Niks ontvangen

Het ligt waarschijnlijk aan PostNL en niet aan jullie, maar ik heb niks ontvangen

duidelijk en snel.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.