Snelle verzending. Product zoals omschreven.

Top bedrijf

Snelle service super goed geregeld echt een goed bedrijf!

Goede producten en snelle bezorging

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend geleverd. Het kan bijna niet sneller!

Goede voorlichting uitstekende service

Goed advies gekregen over de te kiezen wtw. Een foutje in de levering binnen een dag hersteld.

Levering goed, retour sturen bleek beschadigd

0169675 en 0542328 teruggestuurd en bleek dat de pijp beschadigd was , terwijl ik beiden heel heb teruggestuurd.

product voldoet aan de verwachtingen.

Het product voldoet aan de eisen, alleen de levertijd was wat lang. Dit werd echter gelijk goed vermeld.

Snelle levering, kwaliteit niet altijd optimaal

Twee sysemen aangeschaft, inclusief spirobuizen, flexibele buizen etc. Website werkte bij bestellen twee keren niet goed. Spullen werden snel geleverd. De meeste spirobuizen waren bij de uiteinden verbogen.

Snelle levering alles goed

Ik had ventilatie spullen besteld die zeer snel werden geleverd! Top bedrijf

Exact volgens afspraak geleverd.

Precies geleverd binnen juiste levertijd, en zelfs via service afdeling op de hoogte gehouden.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle reactie op vragen, ruime keus, duidelijke website en vlotte levering.

Top service en snelle levering

Staan je goed te woord met het maken van de juiste keuze uit het brede assortiment Snelle levering en goede kwaliteit

Beschrijving consistent met het product. Snelle verzending .

Beschrijving consistent met het product. Snelle verzending .Met vriendelijke groeten aan het hele team Ventilatieshop.nl

Niet te duur met goede service

Duidelijke site met veel keuze en goede omschrijving. Goede nazorg met versturen van handleiding en montage instructies.

Gewoon goed

Een zeer fijne ervaring, denken mee en zijn zeer coulant.

Na het installeren van een buismotor tot de conclusie dat het een verkeerd type was voor de geleverde remote controller. Na telefonisch overleg het advies een 3 standen aan te schaffen ipv PWM aangestuurd. Helaas was ik net buiten de garantie termijn, maar na overleg kon er toch een retour geregeld. Dit is echt heel coulant en zeer gewaardeerd. Alles nu geplaatst en het werkt nu prima. Zeer tevreden!

alles was prima ,en snelle levering!

alles was prima ,en snelle levering!

Goed geholpen snel geleverd

Zoals hierboven al gezegd zijn we zéér tevreden over de ventilatieshop Na eerst het verkeerde besteld te hebben konden we dat gratis terugsturen En de nieuwe bestelling de volgende dag weer in huis Goed werk

uitstekend

Zeer snelle levering.

Overzichtelijke site. Goede producten. Goede prijzen. Snel geleverd.

Snelle service en lage of geen verzendkosten

Daarnaast hebben ze ook spullen die de concurrentie niet heeft. Maar die je werk stukken makkelijker maken.

Top, telefonisch precies uitgelegd wat we moesten bestellen!

Snelle levering, Goede klantenservice. Goed product!

Goede ventilator

Een goede en stille ventilator, die perfect werkt. Jammer dat de bestelde slangklemmen niet werden geleverd. (wel betaald)

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Duidelijk webshop, goede producten

Al diverse malen hier besteld. Duidelijke shop met makkelijke navigatie. Zeer uitgebreide productomschrijving en ook vele uitleg en installatie videos. Producten worden ook goed en snel verzonden.

klasse

.perfect geregeld volgens afspraak, levering op tijd. beschrijving erbij. makkelijke montage. we zijn er blij mee

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.