prima service; te weinig detail-info bij de producten

prima service, goede en snelle bereikbaarheid. Veel keuze. Ik wil zelf een ventilator van jullie aansluiten met diverse hulpstukken. Maar wat zijn de exacte binnen- en buitendiameters van de verschillende buizen, bochten, akoestische buizen en moffen zodat ik weet of ik het op elkaar kan aansluiten en combineren? Dit wordt helaas niet vermeld.

Vele bestellingen gedaan, allemaal keurig geleverd

Ik heb voor ons nieuwbouw huis vele bestellingen via ventilatieshop geplaatst, welke allemaal naar volle tevredenheid en snel geleverd zijn.

Top ventilator

Goede uitleg en snel geleverd!

Toppervaring fijne Drive goede klantenservice

Behulpzaam team ze helpen je graag scherpe prijzen ze hebben kennis van zaken

snel gevonden, snel geleverd

Ventilator nodig voor natte cel aan boord van bedrijfsschip. Maar beperkte inbouwruimte voorhanden. Door de uitgebreide info op de site na wat zoekwerk een juist exemplaar kunnen vinden.

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Zeer goed Had een garantie gevalletje en werd netjes geholpen.

Logistiek alle prima ok. Ook technische ondersteuning telefonisch.

Perfect prodict en snel geleverd

Snel geleverd , top product

Snelle levering met goede communicatie

Goede collectie van materialen

Meestal snelle levering, afhandeling , ook een retour wordt netjes verwerkt, top.

Zeer tevreden over mijn ventilator

Na het lezen van de duidelijke informatie over de diverse ventilatoren heb ik een ventilator besteld. Deze werd snel en goed verpakt bezorgd. Ik heb de ventilator direct aangesloten en ben zeer tevreden.

Uitstekende service en levering

Materialen juist geleverd en goede/degelijke materiaal.

Fraaie, goedwerkende ventilator

Mijn nieuwe Quatro C doucheruimte-ventilator werkt naar behoren. Voor de montage moest ik professionele hulp inroepen.

alles goed verlopen van bestelling tot de levering !

heb al meerdere keren materialen besteld, en is altijd prima verlopen.

Snelle serevice

Ik had trilkussentjes in de hoop dat ik die kon gebruiken. Helaas was dat niet zo, dus stuurde ik ze retour. Binnen een paar dagen stond het geheel betaalde bedrag weer terug op mijn rekening.

Goede info, snelle levering, goed product

Enige jaren geleden kocht ik een design afzuigventiel met front van wit melkglas. Nog altijd tevreden over dit product heb ik er onlangs nog 2 besteld voor onze nieuwe woning.

Prima geregeld

Goede afhandeling van de bestelling.

Makkelijk bestellen via de website, duidelijk wanneer de levering plaats vind.

Zeer top & super snel!!

Maandag na 19u besteld, woensdag in huis Top

Netjes verpakt snel geleverd

levertijden voor sommige producten erg lang: meer dan 6 weken al niet leverbaar.

Op zich is de winkel prima, maar levertijden voor sommige producten zijn erg lang: meer dan 6 weken al niet op voorraad en niet leverbaar.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.