Mijn bestelling is goed afgerond

De bestelde ventilator kwam helaas stuk aan na de retournering is het aankoop bedrag direct teruggestort prima service zonder gezeur.

Prima product en snelle levering!

Prima afhandeling

Makkelijk te gebruiken site. Overzichtelijk Juiste en snelle afhandeling. Zee tevreden Reeds meerdere bestellingen gedaan en iedere keer weer tevreden

Is niet fluister stil. Het geluid wordt gedragen in de buis

Deze ventilator dient om meer warmte uit bestaande lucht verwarming ondergronds te duwen in een veranda uitbouw. Kan die niet constant laten draaien wegens het storend lawaai, ook op laagste snelheid. De installatie is nochtans in de kelderruimte. Het lawaai is zowel in de kelder als gedragen in de buis naar de blaasmond. Mijn aankoop was op basis van het aangegeven lage fluister lawaai. Aanbevelen ? maakt meer lawaai dan gehoopt. Is voor mij geen WHISPER stil ventilator.

Goede sevice en snel geleverd!

Al het goede in drieën. Ik had 2 keer een ventilator besteld die na levering allebei niet bleken te voldoen, mede door te gering vooronderzoek van mezelf. Ik had met een paar dingen geen rekening gehouden. Beide ventilatoren heb ik moeiteloos terug kunnen sturen waarna de 3e de juiste bleek te zijn. Prima site, prima klantenservice en alles goed geregeld kortom, prima webshop! Zeker aan te bevelen.

Snel en perfect

Snelle levering, goede prijs,

Een van de sterkste 125 mm ventilatoren gekocht. Minpuntje was dat in de omschrijving niet duidelijk was dat er geen directe verticale afzuiging mogelijk is bij deze ventilator. Daardoor moesten de buizen worden verlegd, wat aanzienlijk meer werk en ook meer kosten met zich meebracht. Als ik het vooraf had geweten had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt. Omdat wij een houten plafond hebben zonder al te veel buizen, leidingen en bedrading erin, was het wel goed uitvoerbaar, waardoor ik wel tevreden ben over het eindresultaat. Maar een technische tekening op de website had ik achteraf wel erg nuttig gevonden.

Prima zaak, snel bezorgd en makkelijk bestellen. Hulplijn klantenservice beschikbaar, retour levering zonder kosten . Tegoed snel weer terug op je rekening.

Kleine bestelling snel en volledig geleverd

Kleine bestelling snel en volledig geleverd

Goede service, snelle bezorging

Ik bleek een verkeerde bestelling te hebben gedaan, ondanks dat die al bij PostNl was, heeft de ventilatieshop hem toch weten terug te draaien en mij een retourzending uit handen genomen. De credit betaling was ook vlot binnen. De nieuwe juiste bestelling was binnen 24 uur geleverd. Vriendelijke helpdesk heeft mij goed en geduldig geholpen.

Geen op of aanmerkingen alles volgens mijn verwachting.

Zeer tevreden product voldoet aan al mijn verwachtingen en een snelle levering.

Snelle levering, exact wat ik wilde hebben.

perfect

Vandaag besteld morgen thuis

Gewoon goed

Alles klopte

Uitstekend en snel

Wat spullen besteld en even telefonisch advies. Heel goed geadviseerd en daarna werd alles snel geleverd. Groot assortiment. Heel tevreden.

Twee keer aantal geluidsisolatie artikelen gekocht. Zeer snel geleverd en netjes verpakt. Ik heb niets te wensen over en zou willen dat het bij alle webshops zo ging.

Super goed geholpen

Zowel producten gekocht als met de klantenservice gebeld. Producten werken uitstekend en zijn snel geleverd. De klantenservice dacht goed mee en deed ons goede aanbevelingen. Echt top!

snel geleverd

hgf

Snelle levering en prima kwaliteit

Bij ventilatieshop is het bezorgen gratis en vaak al na een dag bezorgd. Prima kwaliteit ventilatibuizen en alles wat je nodig hebt om je ventilatie kompleet temaken.

Keurig en zeer snel

Aan de prijs, goed verpakt, beleefd en zeer snelle levering

Tevreden

Goede service snelle levering goed product

Snelle levering, mooi product

Na een dag al in huis, had achter zelf eenfout model ingetoetst. Telefonisch contact opgenomen en kon t product retouneren geld werd bij ontvangst direct teruggestort. Ook de nieuwe bestelling was daags na order binnen. Top

Doen wat ze beloven, snelle levering.

Producten zoals omschreven en snel gratis geleverd. Gewoon top

Goede ervaring

Snel en netjes verpakt.

Snel en compleet geleverd, voo een goede prijs.

Goede opgebouwde site waar al de producten goed te vinden zijn en een goede omschrijving hebben. Spullen worden snel geleverd en bestelling is compleet.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.