Super tevreden

Correct en snelle levering

Prima en betrouwbare webshop

Al meerdere keren besteld. Uitstekende advies! Producten snel geleverd.

Snelle bezorging, duidelijke mails

Minpuntje vind ik dat het ventilatierooster van 19x4cm in een doos zat van 40x40cm…..

Simpel te bestellen en snel geleverd

Simpel te bestellen en snel geleverd

Uitstekende service.

Snelle levering en zeer coulant toen het door mij verkeerd bestelde type voor een ander moest worden omgeruild .

goed en snel

handige meter, overzichtelijk, en goed afleesbaar

Super tevreden

Ventilatieroosters besteld en zijn bijzonder goed

Uitstekende service

Pas geplaatste airco buiten unit staat op twee dikke, brede tegels. Daardoor is een standaard omkasting te smal. De op maat gemaakte omkasting, tot op de cm nauwkeurig, staat prachtig, is degelijk en was niet moeilijk in elkaar te zetten. En dat voor een prima prijs! Helemaal blij mee

Werkt prima en goede klantenservice

Zelf hert verkeerde besteld maar ventilatieshop is heel coulant voor omruilen

Fijne website en goede service

De website is erg gebruiksvriendelijk en helpt om tot de juiste keuze te komen. Na bestelling krijg je meteen al de gebruiksaanwijzing om installatie eventueel voor te bereiden. De bezorging is zoals beloofd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Prima webshop

Snel verzonden.

Groot assortiment en snel geleverd

Terugslagklep geplaatst en geen kou meer uit de afzuigkap.

Perfecte levering en super snel.

Het geleverde was ok maar niet geschikt

Ik heb foutief twee regelkleppen besteld terwijl ik afsluiters had moeten hebben. Snel geleverd en goed verpakt. Retour was fluitje van een cent.

Goede kwaliteit, ruime aanbod en snelle levering

Duidelijke Site. Alle producten die ik besteld heb zijn uitstekend van kwaliteit. Bestelling en levering verlopen snel. Producten zijn goed verpakt om de kans op beschadigingen tijdens transport te minimaliseren.

Gewoon prima

Veel keuze, besteld en volgende dag in huis

Precies wat ik nodig had, en snel geleverd.

Goed kwalitatief aanbod, betrouwbare en snelle levering

Alle producten die ik tot dusver besteld heb zijn uitstekend van kwaliteit. Bestelling en levering verlopen vlot en snel. Producten zijn zorgvuldig verpakt om de kans op beschadigingen tijdens transport te minimaliseren.

Een keer langs gewwest en een keer gebeld. 2 keer geweldig advies gekregen en geduldig en vriendelijk geholpen. Super shop.

Gewoon TOP

Product is gewoon goed, zoals beschreven in de duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Zeer duidelijke webpagina.

Snelle levering en nette prijs

Even snel een afsluiten voor het luchtkanaal nodig, deze besteld en de volgende dag al

Goeie ventilator maar past niet in buis

De ventilator staat omschreven als een inschuif type, in mijn geval voor een buis van 125mm. Het paste niet! Mbv 2 moffen heb ik het opgelost.

Besteld en SNEL bezorgd.

Helemaal prima

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.